Connect with us

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi pariuri România vs Armenia – Preliminarii Cupa Mondială

Ponturi pariuro Romania vs Armenia

România n-are voie să scape victoria luni seară, 11 octombrie, de la ora 21.45, pe stadionul „Steaua” din Complexul Ghencea, dacă vrea să stea cocoțată pe locul 2, la finalul campaniei pentru Cupa Mondială din Qatar. Este un meci de totul sau nimic, jucat de ambele formații cu cuțitele pe masă.

Casele de pariuri văd România favorită. Unibet nu face excepție.

România

Selecționerul Mirel Rădoi are din nou probleme de lot. Stoperul Burcă și atacantul Pușcaș s-au accidentat contra Germaniei, meci în care echipa a depus mult efort, apărându-se câinește. După o evoluție în care a arătat disperarea înecatului, tricolorii vor fi în situația să domine Armenia, să aibă posesie, în tentativa de a readuce naționala la Cupa Mondială după o absență care durează din 1998.

Nicolae Stanciu, care în deplasarea de la Hamburg a cărat pianul, va trebui să cânte la el. De pe bancă pot veni soluții inventive precum Maxim, iar de la Ianis Hagi se așteaptă să repete isprava contra nemților, în poarta cărora a marcat după o acțiune superbă.

S-a crezut că Mirel Rădoi va merge în Germania să ia cât mai puține goluri și să se menajeze pentru Armenia. N-a fost așa, România pierzând eroic, 1-2, și consumând vineri multă energie pentru a se apăra de o presiune care pe alocuri a strivit-o.

România vs Armenia. Tricolorii vin după eșecul de la Hamburg

Cel mai probabil, antrenorul va apela la rotația jucătorilor, pregătind formații diferite pentru cele două meciuri disputate la 3 zile distanță. Mai mult ca sigur, Pușcaș nu se va regăsi printre titularii de pe noua arenă din Ghencea. Astfel, vor fi aruncați în joc fotbaliști de viteză, care să îi desfacă pe armeni.

Armenia

Băieții de la Erevan navighează pe o navă care tot ia apă. După acel 3-2 miraculos cu România, au urmat 6 meciuri fără victorie. 4 remize și două eșecuri. La meciul de pe 31 martie, două goluri picate târziu, în minutele 87 și 89, au aruncat în aer stabilitatea României. Iar asta după ce George Pușcaș a fost eliminat pentru o nesăbuință, în minutul 77.

Dacă va primi gol, reprezentativa lui Caparros va trebui să iasă la bătaie. Se va deschide și mai mult, iar România va putea să marcheze din nou. Selecționerul iberic încearcă să impună un stil combinativ, dar are fotbaliști limitați. Armenia a condus, vineri, în Islanda, dar s-a văzut egalată în minutul 77. O victorie ar fi încurajat-o să abordeze la egal confruntarea de la București.

Ponturi România vs Armenia: România marchează două sau mai multe goluri în meci -> cota 1,71 la Unibet.

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022