Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi pariuri Rusia vs Cipru – Preliminarii Cupa MondialăPonturi pariuri Rusia vs Cipru – Preliminarii Cupa Mondială

Ponturi pariuri Rusia vs Cipru.

Meciul Rusia vs Cipru contează pentru penultima etapă din Grupa H a preliminariilor mondiale. Se anunță un meci dezechilibrat, care se joacă joi, 11 noiembrie, de la ora 19:00, pe terenul din Sankt-Petersburg, unde joacă acasă liderul campionatului, Zenit.

La casele de pariuri, succesul Rusiei este scontat. Mizăm pe avantaj luat de gazde încă de la pauză, dar și pe faptul că Rusia nu va încasa gol pe durata celor 90 de minute. În tur a fost 2-0 pentru Rusia, cu câte un gol marcat în fiecare repriză, evoluție a scorului care s-ar putea repeta joi.

Rusia

La 52 de ani, antrenorul Valeri Karpin se poate considera un antrenor copt. Iar cariera de fotbalist, construită cu migală, nu mai are nevoie de prezentare suplimentară. Karpin s-a călit în Spania, unde a bifat echipe precum Real Sociedad, Valencia și Celta Vigo, iar acum este pe cale să ducă Rusia la Cupa Mondială în calitate de selecționer. Cu 4 victorii și o remiză (0-0 cu Croația) în ultimele 5 meciuri, linia de clasament arată excelent pentru Rusia, golaveraj 13-5.

Ponturi pariuri Rusia vs Cipru. Gazdele au mers aproape perfect în actualele preliminarii

Cu 19 puncte, Rusia conduce Grupa H, cu două puncte avans în fața Croației, finalista Cupei Mondiale din 2018. A fost o competiție găzduită chiar de Rusia. Acum, Rusia are nevoie de victorie cu Cipru și să nu piardă la Split, 3 zile mai târziu. Calculele sunt făcute în ideea că vicecampionii lumii nu se vor împiedica de Malta joi, 11 noiembrie, și se vor menține la două puncte în spatele liderului, înainte de ultima rundă.

Cipru

În Grupa H, băieții din Insula Afroditei sunt pe ultimul loc, cu 5 puncte. Tot 5 puncte are și Malta. După jocul cu Rusia, Cipru merge în Slovenia. În schimb, Malta, antrenată de italianul Devis Mangia (47 de ani, fost la CS Unitersitatea Craiova), primește vizita Croației, apoi o așteaptă acasă pe Slovacia.

Așadar, șanse mici fie și măcar pentru o remiză. Cipru a avut șansa să paseze „lanterna”, dar, deși a condus cu 1-0 și 2-1, a fost egalată de Malta în prelungiri (90+8). S-a terminat 2-2, un scor bun pentru trupa lui Mangia.

Cipru n-a câștigat în fața Rusiei. Doar în 1997 a pus prebleme. A fost un 1-1 la Paralimni, în calificarăile pentru Cupa Modnială din Franța 1998. În rest, victorii pe linie ale Rusiei, fără gol încasat.

Ponturi pariuri Rusia vs Cipru -> cota 1.68 la Sportingbet că Rusia va conduce pe tabelă și după prima, dar și după a doua repriză.

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022