Connect with us

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi pariuri San Marino vs Anglia – Preliminarii Cupa Mondială

Ponturi pariuri San Marino vs Anglia

Meciul San Marino vs Anglia, de luni seară, 15 noiembrie, are ca oră de start 21:45. Este ultima partidă pe care liderul Grupei I o joacă în actuala campanie. Doar o catastrofă poate face ca vicecampioana lumii să nu câștige disputa de la Serravalle cu un scor lejer.

La casele de pariuri din România, un gol marcat de San Marino este în sine o minune. În preliminarii, micuța națională a punctat doar în poarta Poloniei, cealaltă mare forță din grupă, așa că de ce n-ar face-o și împotriva Angliei.

San Marino

Așadar, în Grupa I, San Marino a marcat un singur gol în preliminarii. Și nu oriunde, ci în poarta Poloniei. Dar, nu a avut motive de sărbătoare: a primit 7 goluri în acel joc. În total, San Marino a primit 36 primite în calificările de Mondiale și nu se poate clinti de pe ultima poziție a clasamentului.

San Marino a pierdut, scor 0-4, în Ungaria, vineri seară. Băieții lui Marco Rossi au înscris la foc automat și urcă la 14 puncte, însă calificarea la următoarea Cupă Mondială este un vis neatins, iar maghiarii rămân cu participarea la Euro 2020. Szoboszlai, de la Leipzig, a reușit două goluri, iar Balint Vecsei a izbutit primul său gol pentru echipa națională.

La 3 zile după duelul cu Albania, de pe Wembley, în San Marino merg „leii” lui Gareth Southgate, pentru duelul de la Serravalle.

Anglia

În Grupa I, britanicii au fost tot timpul împinși de la spate de rivalitatea cu Polonia. Însă, ce a fost mai greu a trecut. Anglia a trecut cu brio și de testul cu Albania, de vineri seară, iar în San Marino merge să-și rodeze lotul.

Anglia a zdrobit Albania lui Edy Reja, 5-0. Cu cele 3 goluri în poarta lui Strakosha, căpitanul Kane își continuă urcușul în clasamentul celor mai buni marcatori britanici din națională. Are 44 de goluri, iar Rooney, aflat pe primul loc, are 53. Așadar, un deficit de 9 goluri, ocazie pentru vârful de la Tottenham să puncteze și cu San Marino.

Ponturi pariuri San Marino vs Anglia. Britanicii, nemiloși cu Albania

Harry Kane are 8 goluri în preliminarii, la fel ca și polonezul Lewandowski și israelianul Zahavi. Lider este olandezul Barcelonei, Depay, 11 goluri.

Cu 23 de puncte, față de cele 20 de puncte ale Poloniei, Anglia nu poate pierde calificarea directă la turneul final din Qatar 2022.

Ultimele rezultate au fost triste pentru cei din San Marino, care n-au marcat în poata Angliei în ultimul deceniu 0-5 în 2021, 0-6 în 2015, 0-5 în 2014, 0-8 în 2013 și 0-5 în 2012.

Ponturi pariuri San Marino vs Anglia -> peste 5.5 goluri are cota 1.61 la Unibet.

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022