Connect with us

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi pariuri Scoția vs Danemarca – Preliminarii Cupa Mondială

Ponturi pariuri Scoția vs Danemarca

Meciul Scoția vs Danemarca se dispută luni, 15 noiembrie, ora 21:45. Este derby-ul Grupei F. Se joacă la Glasgow, fiind fără miză în clasament. Gazdele merg în play-off, în vreme ce oaspeții sunt calificați de pe primul loc.

La Unibet, danezii au prima șansă la victorie, însă nu se știe cu ce echipă vor aborda nordicii acest duel și cât de concentrați vor fi.

Scoția

Dacă echipa lui Kasper Hjulmand este deja sigură de locul lor în Qatar, oamenii lui Clarke vor trebui să facă față play-off-ului, pentru a face rost de biletele pentru Cupa Mondială.

În play-off, vicecampionii din toate grupele se vor înfrunta împreună cu două echipe naționale venite din Liga Națiunilor. 12 echipe sunt gata să concureze în semifinale și finale, cele mai bune trei vor participa la următorul Campionat Mondial.

Băieții antrenorului Clarke au învins cu 2-0 (goluri Nathan Patterson și Ché Adams) în Republica Moldova, pe arena „Zimbru” de la Chișinău. Nathan Patterson (38’) Ché Adams (65’) au punctat pentru „cimpoieri”. Moldovenii sunt ultimii în grupă, cu doar un punct.

Danemarca

Danemarca, o națională greu încercată, este performera preliminariilor europene. De ce greu încercată? După accidentarea lui Eriksen, cu probleme cardiace la Euro 2020, nordicii trebuie să se descurce și fără atacantul Kasper Dolberg, fost la Ajax, acum la Nice. Vârful are diabet și nu poate ajuta naționala în preliminarii și, probabil, nici la Mondiale.

Danemarca vine după un 3-1 cu Insulele Feroe. Motive de supărare pentru danezi, după jocul oficiat la centru, în Copenhaga, de arbitrul român Radu Petrescu. Gazdele au primit gol de la penultima clasată în Grupa F. Timp de 8 etape, nu primise niciun gol, marcând 27! Acum, țelul este să termine cu maximum de puncte, 30. Contra celor din Feroe, Bruun Larsen, de la Anderlecht, a izbutit primul gol la națională.

Scoția și Danemarca s-au înfruntat de 10 ori. Bilanțul este net în favoarea britaniculor: 7 victorii contra celor 3 succese ale adversarilor. Nicio remiză. În prima manșă din septembrie anul trecut, bărbații lui Hjulmand au câștigat cele trei puncte: 2-0 rezultatul final, Wass și Maehle fiind marcatorii. Înainte de acel meci, ultima victorie daneză a fost la Cupa Mondială din 1986: golul lui Elkjaer Preben-Larsen a fost decisiv în grupe.

Apoi, au urmat două victorii pentru Scoția, în 2011 și în 2016. Cinci ani mai târziu, cele două echipe naționale se regăsesc ca adversare.

Ponturi pariuri Scoția vs Danemarca -> cota 3.1 la Unibet pentru remiză în partida dintre Scoția și Danemarca.

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022