Connect with us

Ponturi Cupa Mondiala Qatar 2022

Ponturi pariuri Scotia vs Ucraina – Baraj Cupa Mondiala

Ponturi pariuri Scotia vs Ucraina

Ponturi pariuri Scotia vs Ucraina – Baraj Cupa Mondiala

Scotia si Ucraina lupta pentru un loc in finala barajului pentru Cupa Mondiala din 2022 – Qatar. Partida are loc pe 1 Iunie 2022, de la ora 21:45.

Scotienii pornesc evident cu prima sansa pe Hampden Park. Betano le acorda gazdelor o cota de 1.65 la calificare. Daca mizezi pe oaspeti, ai ocazia sa iti dublezi suma!

Cote Betano Scotia vs Ucraina

Scotia

Mai este un singur loc ramas la Cupa Mondiala, din partea Europei. Scotia este una din cele 3 formatii care lupta pentru el, insa este nevoita sa treaca de doua meciuri de baraj. In grupa de calificare, baietii lui S. Clarke au terminat pe locul secund, in spatele celor din Danemarca.

Scotienii au obtinut 23 de puncte in 10 etape, bifand 7 victorii si 2 rezultate de egalitate. Echipa a incheiat in mare fel campania de calificare, cu 6 succese consecutive. In ultima runda – pe 15 Noiembrie 2021 – Souttar si Adams au marcat in victoria cu scorul de 2-0, in fata danezilor.

In 2022, scotienii au disputat doua partide amicale, ambele in luna Martie. Acestia au terminat la egalitate in fata Poloniei si Austriei, 1-1 respectiv 2-2. Gazdele nu au mai pierdut o partida oficiala de pe 1 Septembrie, de la un 2-0 in Danemarca.

  • Echipa probabila: Gordon – Hendry, Cooper, Souttar – Robertson, McGregor, Gilmour, McTominay – Christie, McGinn – Adams

Ucraina

Gandul oamenilor din Ucraina in ultimele luni a fost la orice, numai la sport nu. Conflictul militar din tara a afectat serios toata populatia si implicit si aceste meciuri de baraj, care trebuiau sa se dispute mult mai devreme.

Acum ucrainenii incearca sa revina la normal, iar nationala isi doreste un loc la Cupa Mondiala din Qatar. Pana sa ajunga in finala cu Tara Galilor, oaspetii trebuie sa treaca de Scotia. Nationala lui Petrakov a incheiat pe locul 2 in grupa D de calificare.

Ucraina a obtinut 12 puncte, unul mai mult decat Finlanda si 6 sub Franta. In primavara, oaspetii au disputat cateva partide amicale, in fata unor echipe de club – printre care si CFR Cluj. Ucrainenii au reusit victorii cu Monchengladbach si Empoli.

Yaremchuk, Yarmolenko, Malinovsky si Zinchenko sunt oamenii de baza ai oaspetilor, care vor incerca sa ajunga in finala barajului, cu Tara Galilor.

Este adevarat, Ucraina are 3-4 nume importante ce evolueaza la cel mai inalt nivel. Totusi marea majoritate a fotbalistilor provin din campionatul intern, care este oprit de luni bune. In acest sens, lipsa meciurilor oficiale si a ritmului de joc poate conta enorm.

Tinand cont ca se joaca si in Scotia, merg pe mana gazdelor, care cred ca se pot califica fara probleme.

Ponturi pariuri Scotia vs Ucraina

Scotia se califica, cota 1.65 la Betano

CITESTE SI

More in Ponturi Cupa Mondiala Qatar 2022