Connect with us

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi pariuri Serbia vs Azerbaidjan – Preliminarii Cupa Mondială

Ponturi pariuri Serbia vs Azerbaidjan

Ponturi pariuri Serbia vs Azerbaidjan – Preliminarii Cupa Mondială

Serbia este în fruntea Grupei A, cu 14 puncte în 6 etape, cu unul mai mult decât rivala Portugalia (care are un meci în minus). Iar marți, 12 octombrie – de la ora 21.45, la Belgrad vine ultima clasată, Azerbaidjan.

Ponturi pariuri Serbia vs Azerbaidjan. Serbia nu poate scăpa victoria, dacă nu vrea să se compromită și să dea cu piciorul sansei de a termina prima în grupă. La fel cred și casele de pariuri.

Serbia

Atacul este cel mai bun din serie, cu 13 goluri, dar apărarea scârțîie (7 goluri). Sârbii sunt pe cale să îl scoată golgheter în preliminarii pe Aleksandar Mitrovic, de la Fulham. Sâmbătă seară au fost în Luxemburg, iar marți la Belgrad are în față o altă echipă mică.

Ponturi pariuri Serbia vs Azerbaidjan. Aleksandar Mitrovic joacă vârf împins la Fulham și la naționala Serbiei

Plavii se declară pregătiți pentru un nou turneu final. Calificați direct sau trecând prin furcile caudine ale meciurilor de baraj. Reveniți după chinul din Luxemburg, unde s-au impus cu 1-0, băieții lui Dragan Stojkovic ar trebui să se dezlănțuie contra unor azeri aflați în cădere liberă.

De la mijloc în sus, Serbia este de temut. Lângă Mitrovic a explodat Dusan Vlahovic, care este principalul om de gol la Fiorentina și pentru care gruparea toscană cere 90 de milioane de euro. La coadă s-au așezat Juventus, Inter Milano, dar și alte forte din afara Italiei. În spatele lor, dirijorul Dusan Tadic, cel care ține unit vestiarul olandezilor de la Ajax Amsterdam la cei 32 de ani ai săi.

Azerbaidjan

După ce a făcut miracole cu Albania, ducând-o la Euro 2016, italianul Gianni De Biasi, 65 de ani, a preluat, în iulie 2021, naționala de la Baku, având doi asistenți din țara lui, Benny Carbone și Claudio Bellucci, foști jucători la Napoli. Peninsularul n-are reușit să scrie istorie până acum, iar șansele să întoarcă soarta calificării sunt nule.

Obiectivul lui De Biasi era să-i ducă pe azeri la Mondiale, însă ținta a fost ratată cu mult. Mai trist este că echipa pare fără resurse și a luat-o la vale. Ultimul rezultat arată dimensiunea crizei, 0-3 cu Irlanda, sâmbătă, la Baku, contra unui adversar împotriva căruia obținuse singurul său punct.

Azerii sunt ultimii la toate capitolele, în Grupa A, cu două etape rămase de jucat: cel mai slab atac (3 goluri înscrise) și cea mai slabă apărare (12 goluri încasate). La finalul preliminariilor, cel mai probabil, De Biasi va pleca de la cârma naționalei de la Baku.

Ponturi pariuri Serbia vs Azerbaidjan

Aleksandar Mitrovic marchează -> cota 1,54 la Unibet.

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022