Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi pariuri Slovacia vs Cipru – Preliminarii Cupa Mondiala

Ponturi pariuri Slovacia vs Cipru

Ponturi pariuri Slovacia vs Cipru – Preliminarii Cupa Mondiala

Slovacia si Cipru se intalnesc in etapa a 6-a a preliminariilor Cupei Mondiale. Duelul de pe Tehelne Pole din Bratislava are loc Marti 7 Septembrie, de la ora 21:45.

Betano le acorda prima sansa slovacilor, care pot ramane in cursa pentru calificare doar in cazul unui succes.

Cote Betano Slovacia vs Cipru

Slovacia

Slovacia ocupa locul 4 in clasamentul Grupei H, cu 6 puncte acumulate in 5 etape. Sunt evolutii mixte pentru gazde in aceste preliminarii, iar echipa este departe de a-si gasi constanta. La EURO 2020, slovacii au dezamagit, oprindu-se in faza grupelor dupa o umilinta contra Spaniei (scor 0-5). In aceasta toamna, echipa a marcat un singur gol, care a fost suficient insa pentru a aduce un punct.

Pe 1 Septembrie, Slovacia a remizat in Slovenia cu scorul de 1-1. Bozenik a reusit sa puncteze in minutul 32 din pasa lui Weiss, iar Stojanovic a egalat pentru sloveni in minutul 42. Hamsik & co. au fost aproape de o remiza si cu Croatia, insa defensiva a rezistat doar 86 de minute.

Brozovic a reusit sa deschida scorul si sa stabileasca scorul final, cu 4 minute inainte de final.

Cipru

Cipriotii sunt la 2 puncte in spatele slovacilor si nu au prea multe sanse la calificare. Cu Rusia si Croatia pe primele 2 pozitii, e greu pentru restul formatiilor sa mai spere. Oaspetii au un golaveraj dezamagitor si vedem de ce au primit o cota atat de mare in aceasta deplasare. Un singur gol a reusit Cipru sa marcheze in 5 partide de calificare, incasand nu mai putin de 6.

Acea reusita a fost semnata in partida cu Slovenia din 30 Martie, atunci cand cipriotii castigau cu scorul de 1-0. Pittas a punctat, fiind in acest moment cel mai important om al nationalei in aceasta campanie. Cipriotii au semnat deja 2 infrangeri in aceasta luna, 3-0 in Malta si 0-2 pe teren propriu contra Rusiei.

Cipru este fara indoiala cea mai slaba nationala din aceasta grupa, iar victoria cu Slovenia din primavara a fost intamplatoare.

De partea cealalta, Slovacia crede in continuare in sansa ei, insa astazi este obligata sa castige pentru a tine pasul cu Croatia si Rusia.

Ponturi pariuri Slovacia vs Cipru

Slovacia castiga, cota 1.44 la Betano

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022