Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Ponturi Cupa Mondiala Qatar 2022

Ponturi pariuri Suedia vs Grecia – Preliminarii Cupa Mondială

Ponturi pariuri Suedia vs Grecia

Suedia înfruntă Grecia la Solna, lângă Stockholm, marți seară – 12 octombrie, de la ora 21.45, în Grupa B de calificare la turneul final mondial din iarnă anului viitor.

Ponturi pariuri Suedia vs Grecia. Suedia este favorita agențiilor de pariuri.

Suedia

Suedia se ține scai de Spania, pe care vrea să o deposedeze de primul loc și să obțină biletele de Mondial fără să mai tremure în meciurile de baraj. Ibericii conduc grupa cu un punct avans, dar și un meci în plus. Iar nordicii pot trece în față, dacă îi înving pe eleni. Raportul de forțe este egal între Spania și Suedia, dacă luăm în calcul remiza de la Euro 2020.

Suedia iese din „zodia Ibrahimovic” și își caută un lider proaspăt. Deocamdată, niciun jucător nu are destulă influență, dar sunt câțiva candidați. Unul este Emil Forsberg, de la Leipzig, iar celălalt este tot un om din atac, vârful de lance de la Real Sociedad, Alexander Isak.

Suedia are cea mai sigură apărare din grupă (numai 3 goluri încasate), capitol la care este urmată de Grecia (4 goluri), iar Spania este abia pe locul 3 (5 goluri primite). Cu mențiunea că Suedia și Grecia au câte 5 meciuri disputate.

Ultimul meci, cel de sâmbătă, a arătat o Suedie în formă, reușind un 3-0 sec cu Kosovo. Spre deosebire de alte naționale, precum Ungaria, Suedia n-a înregistrat un recul după turneul final.

Grecia

Elenii sunt pe locul 3 în grupă și mai pot întoarce totul în favoarea lor doar dacă înving Suedia. Așadar, meci de totul sau nimic pentru oaspeți. Cu 9 puncte, dintre care 3 au venit în meciul-tur cu Suedia, Grecia poate egala la puncte adversara de marți, în eventualitatea unui succes la Solna.

Grecii au făcut ce trebuia vineri, în Georgia: au învins fără emoții ultima clasată cu 2-0, iar olandezul van`t Schip a câștigat timp pentru a pregăti asaltul din Suedia.

Grecia este departe de formula care uluia Europa în 2004, adjudecându-și titlul continental în Portugalia, după o finală chiar contra gazdei competiției.

Ponturi pariuri Suedia vs Grecia. Elenii, departe de minunea din 2004

Campionatul Greciei nu produce vedete, iar un strateg precum neamțul Otto Rehhagel este mai greu de găsit în zilele noastre.

Ponturi pariuri Suedia vs Grecia -> cotă 1,85, la Unibet, pentru victorie Suedia.

CITESTE SI

More in Ponturi Cupa Mondiala Qatar 2022