Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi pariuri Țara Galilor vs Belgia – Preliminarii Cupa Mondială

Ponturi pariuri Țara Galilor vs Belgia

Meciul Țara Galilor vs Belgia, din ultima etapă a Grupei E, de marți seară, 16 noiembrie, ora 21:45, ar trebui, în mod normal, să nu producă mari surprize. Oaspeții sunt deja calificați, iar un mic gest de bunăvoință, adică să nu joace cu „răutate”, ar ajuta gazdele să prindă locul de baraj. Ambele au fost la Euro 2020 și ar putea merge la braț și la CM 2022, dacă galezii vor reuși să străpungă meciurile de baraj.

La Unibet, redutabila națională a Belgiei nu tremură pentru victorie, dar ultima etapă poate aduce un anumit instinct de conservare pentru elevii lui Roberto Martinez, staruri care la finele săptămânii care stă la pândă au programate dueluri importante în campionatele interne puternice din Europa.

Țara Galilor

Galezii sunt pe cai mari în actuala campanie, vin după 5-1 cu Belarus, sâmbătă, iar o remiză marți îi califică fără emoții. Au 14 puncte (golaveraj +5), cu 3 mai multe decât Republica Cehă (+3 golaveraj), care are meci facil cu Estonia, o reprezentativă resemnată.

Ponturi pariuri Țara Galilor vs Belgia. Gazdele sunt în formă

În tur, Belgia s-a impus cu 3-1. Dar ultimele jocuri cu Țara Galilor în postură de gazdă au însemnat victorii pentru amfitrioni (3-1 în 2016 și 1-0 în 2015).

În condițiile date, o remiză nu ar supăra prea tare Belgia, care vede în naționala lui Gareth Bale mai degrabă o prietenă. În Grupa E, fiind o grupă impară, cu 5 echipe, Belarus va sta în ultima etapă.

Belgia

S-a calificat oficial sâmbătă, 13 noiembre 2021, la Cupa Mondială, după 3-1 acasă cu Estonia. A acumulat 19 puncte și nu mai poate fi dată jos de pe prima poziție.

Belgia termină pe primul loc în Grupa E, cu Țara Galilor, Republica Cehă, Estonia și Belarus pe urmele sale. Belgia, mereu bine contată în clasamentul FIFA, are în palmares o medalie de aur, la Jocurile Olimpice din 1920.

Ultima participare a bifat-o în 2018, când a terminat pe locul 3, iar în clasamentul mondial FIFA a urcat până pe prima poziție. Belgia și-a păstrat selecționerul, spaniolul Roberto Martinez, iar starul Romelu Lukaku străluceste tot mai tare la Chelsea și la prima reprezentativă.

În Țara Galilor, Martinez s-a simțit mereu ca acasă. A evoluat pentru Swansea City, în perioada 2004-2006, iar în sezonul 2007-2009 a fost antrenorul acestei formații. Din 2016, Martinez este pe banca Belgiei.

Ponturi pariuri Țara Galilor vs Belgia: la Unibet, cota 2.07 pentru remiză la pauză și cota 1.77 pentru ambele marchează.

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022