Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi pariuri Ungaria vs San Marino – Preliminarii Cupa Mondială

Ponturi pariuri Ungaria vs San Marino

Meciul Ungaria vs San Marino se dispută vineri, 12 noiembrie, de la ora 21:45, în campania de calificare pentru turneul final mondial găzduit de Qatar în luna decembrie a anului viitor. Este etapa cu numărul 9, penultima, în Grupa I, iar miza reală lipsește pentru ambele naționale.

La casele de pariuri din România, reprezentativa statului San Marino primește șanse infime să plece neînvinsă de la Budapesta. Un miracol ar fi să reușească să marcheze în poarta Ungariei. Mizăm pe un scor moderat, mai ales că ungurii vin obosiți din campionatele în caere activează.

Ungaria

Ungaria nu se află în lupta pentru calificarea la Cupa Mondială din Qatar 2022, cursă din care a ieșit relativ devreme. Maghiarilor, 11 puncte în 8 meciuri, le-a rămas doar oergoliul, în actualele preliminarii.

Selecționata Ungariei este pe locul 4 în Grupa I, după Anglia (20p), Polonia (17p) și Albania (15p), devansând doar formații de mâna a treia (Andorra – 6p) și San Mariano (0p). Cu 6 puncte ultimele două partide (deși este greu de crezut că poate bate Polonia în deplasare, în ultima rundă) nu poate urca mai sus de locul 3.

Ungaria s-a remarcat doar prin agresivitatea suporterilor, mai ales în „dubla” cu Anglia, atât la Budapesta, cât și la Londra. Maghiarii au iscat incidente pe Wembley.

Ponturi pariuri Ungaria vs San Marino. Galeria gazdelor

San Marino

San Marino n-are niciun punct în actualele preliminarii, deținând un golaveraj trist: 1-32. Micuța națională a marcat doar în poarta Poloniei, însă nu se poate declara fericită după acel joc, în care a încasat 7 goluri! Statut de echipă liliputană, deocamdată fără perspective reale de calificare la vreun turneu final. Dar, la fel erau și Albania și Macedonia de Nord, chiar și Finlanda sau Islanda.

Fiecare s-a scuturat de mediocritate, în diferite momente, și a izbutit să meargă la turnee finale. Momentul trezirii n-a sosit încă pentru San Marino, dar explozia se poate produce, dacă se va produce vreo schimbare de strategie, iar astrele se vor alinia. E nevoie, în primul rând, de aducerea unui antrenor priceput, capabil să facă minuni cu un lot limitat valoric.

Fotbalul actual are un exemplu recent, la nivel de echipe de club. Este vorba despre formația moldoveană Sheriff Tiraspol, care a reușit să pătrundă uluitor în grupele Liga Campionilor.

Din 2002, San Marino n-a reușit să dea gol Ungariei, pierzând toate meciurile directe. Partidele s-au terminat cu scoruri astronomice: 3-0 (de 3 ori), 5-0 și 8-0.

Ponturi pariuri Ungaria vs San Marino -> Unibet oferă cota 1.77 pentru sub 4.5 goluri în meci.

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022