Daniel Negreanu s-a casatorit weekend-ul trecut

Daniel Negreanu s-a casatorit
sursa foto: Instagram

Daniel Negreanu s-a casatorit weekend-ul trecut

Considerat de foarte multi iubitori ai pokerului din lumea intreaga cel mai popular jucator din lume, canadianul cu origini romane Daniel Negreanu (44 de ani) s-a casatorit vineri, 17 mai 2019, cu frumoasa Amanda Leatherman. La ceremonia ce a avut loc la Terranea Resort, Palos Verdes, California, au participat si alti cunoscuti jucatori de poker, printre care legendarul Phil Helmuth, David Williams, Jason Somerville, Frank Kassela, Maria Ho, Antonio Esfandiari, Jeff Madsen si David Benyamine.

sursa foto: Instagram

S-au iubit in 2010, s-au despartit, iar acum s-au casatorit

Potrivit cancan.ro, Daniel si Amanda au trait o frumoasa poveste de dragoste in 2010, insa ulterior s-au despartit, pentru ca, 8 ani mai tarziu sa se reintalneasca si in 2019 sa se casatoreasca.

„Am cumpărat inelul de logodnă pentru ea, acum zece ani! Pe bune! Ea avea 23-24 de ani atunci. Eram însă amândoi foarte tineri, eram cu distracţia, cu mersul la petreceri, cu nebuniile tinereţii. Apoi, a venit o perioadă în care n-am fost împreună. Dar am păstrat inelul! Anii au trecut, eu am fost căsătorit vreo doi ani, ea a fost cu un alt bărbat, dar, când ne-am despărţit fiecare de partenerii noştri, ne-am revăzut la Las Vegas! Iniţial, n-am crezut că relaţia noastră va redeveni una serioasă. Acum câteva săptămâni însă, am realizat că ea e un om diferit acum. Mi-am dat seama că ea nu mai e un copil. Şi am stat şi m-am gândit aşa: «De ce vreau să merg şi să caut o fată ca Amanda, dacă ea deja există?!». Şi apoi totul a fost uşor, a venit de la sine. Probabil, o să venim şi în România. Amanda a mai fost acolo cu mine şi i-a plăcut. Vrea să mai vină şi să vadă şi mai multe locuri”, a declarat Negreanu in cadrul unui interviu acordat ziarului Adevarul la inceputul acestui an.

Daniel Negreanu a adunat peste 40 de milioane de dolari din poker

In varsta de 44 de ani, Kid Poker se poate lauda cu o avere de peste 40 de milioane de dolari adunata din poker, joc de noroc (?) la care a castigat nu mai putin de 6 bratari WSOP.

Daniel s-a nascut in Toronto, pe 25 iulie 1974, din parinti romani, care emigrasera in Canada din motive economice. A jucat poker pentru prima oara dupa absolvirea scolii generale, in diverse cazinouri locale din Toronto. In Las Vegas a ajuns pentru prima oara la varsta de 16 ani, pierzand toti banii adunati (3.000 de dolari), insa nu s-a demoralizat si a continuat sa studieze tainele acestui joc, la care experienta isi spune in cele mai multe cazuri cuvantul, in detrimentul norocului.

In urmatorii ani a studiat si a strans bani, iar la 21 de ani a mers din nou in Vegas, hotarat sa devina faimos. Nu a fost sa fie nici de aceasta data, insa in 1997 reusea sa castige doua titluri de campion la Campionatul Mondial de Poker de la Foxwoods, iar apoi banii si trofeele aveau sa vin din ce in ce mai des.