De ce s-a oprit PSG vs Istanbul Basaksehir, UCL 8 decembrie?

De ce s-a oprit PSG vs Istanbul Basaksehir, UCL 8 decembrie?

De ce s-a oprit PSG vs Istanbul Basaksehir, UCL 8 decembrie?

Ai pariat pe PSG în meciul contra turcilor de la Istanbul Basaksehir, din Champions League, și nu știi de ce s-a întrerupt? Din nefericire, partida de marți seara s-a oprit atunci când Sebatian Colțescu, arbitrul de rezervă al partidei de pe Parc des Princes, l-a identificat pe Pierre Webo (oficial al oaspeților) drept „ăla negru”, în momentul în care îi indica centralului Octavian Hațegan persoana care protesta vehement pe banca tehnică, în legătură cu un fault dur petrecut pe suprafața de joc.

Au urmat momente tensionate, iar totul s-a terminat cu retragerea celor două echipe de pe teren. Nemulțumirea protestatarilor, din rândul cărora nu au lipsit Neymar și Mbappe, a fost alimentată și de faptul că Hațegan nu a luat nicio măsură disciplinară împotriva colegului său, așa cum s-ar fi cuvenit, potrivit părerii avizate exprimate de Ion Crăciunescu în cadrul emisiunii Euro Fotbal de la Digi Sport.

Nu-i căutăm sub nicio formă scuze arbitrului craiovean, însă e clar că nu traversează cea mai bună perioadă din viață, după ce și-a pierdut tatăl în august, la doar un an de la decesul mamei sale.

Partida dintre PSG și Basaksehir se va relua miercuri, 9 deceembrie, de la ora 19:55, cu o altă brigadă de arbitri.