Der Spiegel arunca bomba: Ronaldo ar fi platit 375.000 € pentru a cumpara tacerea lui Kathryn Mayorga

Der Spiegel arunca bomba: Ronaldo ar fi platit 375.000 €

Der Spiegel arunca bomba: Ronaldo ar fi platit 375.000 € pentru a cumpara tacerea lui Kathryn Mayorga

,,What happens in Vegas stays in Vegas’’ – celebra zicala conform careia ceea ce se intampla in Las Vegas ramane ,,ingropat’’ acolo, nu mai este valabila in cazul lui Cristiano Ronaldo.

Revista germana Der Spiegel, cea care a scos la iveala relatia lui Cristiano Ronaldo cu Kathryn Mayorga, a publicat in aceasta dimineata fotografia unui acord incheiat in anul 2010 intre cei doi, din care reiese faptul ca starul lui Juventus i-ar fi platit americancei suma de 375.000 € pentru a-i cumpara tacerea si ar fi fost de acord sa faca un test pentru a dovedi ca nu sufera de nicio boala cu transmitere sexuala.

Situatia starului portughez (acuzat ca ar fi violat-o pe Mayorga in 2009) se inrautateste astfel, mai ales ca cei de la Der Spiegel sustin ca autenticitatea documentului nu poate fi pusa la indoiala.

Referitor la acordul din 2010, Kathryn Mayorga a declarat ca l-ar fi semnat deoarece era terorizata de faptul ca ar putea fi umilita in public, se arata in revista germana.

Numarul presupuselor victime se inmulteste

Asa cum se intampla in astfel de cazuri, acuzatiile de viol aduse celebrului fotbalist incep sa se inmulteasca, tabloidele britanice sustinand ca exista si alte femei dispuse sa depuna marturie impotriva lui Ronaldo, in dosarul deschis de politia din Las Vegas.

Conform informatiilor aparute in The Sun, se pare ca Lesilie Stovall, avocatul lui Mayorga, ar fi fost contactat de o femeie care sustinea ca fost violata de Ronaldo dupa o petrecere iar o alta declara ca ar fi ajuns (si ea) la o intelegere secreta cu CR7, in cursul aceluiasi an, 2009.

In editia de duminica, The Sun a prezentat cazul unei prostituate din Italia, Karima El Mahroug, care ar fi avut doar 17 ani in momentul in care Cristiano a agresat-o sexual, desi se pare ca ar fi fost platita cu 4.000 de euro pentru ,,serviciile’’ sale.