Deshaun Watson reprezinta viitorul in NFL – 09.09.2018 – Vlad

fotbal american

Deshaun Watson reprezinta viitorul in NFL – 09.09.2018 – Vlad

Am revenit din vacanta din Egipt cu forte proaspete si am luat la tinta un pariu antepost caruia ii dau sanse foarte mari de reusita. Startul de sezon din NFL cu meciul de joi dintre Eagles si Falcons ne-a prins putin nepregatiti, insa de astazi suntem la butoane si vrem sa realizam un profit cat mai frumos cu acest sport, care incepe sa prinda din ce in ce mai mult si la publicul european.

Deshaun Watson

Ofensiva exploziva pentru Houston Texans:
  • Ne amintim cu totii cat de plictisitoare era echipa Texanilor, acum 2 ani si chiar si o parte din anul trecut, cu Brock Osweiler, un QB care nu-si asuma riscuri aproape deloc, iar o partida cu 2 passing TD’s reusite de el reprezenta o mare performanta. Lucrurile s-au schimbat insa anul trecut, cand gruparea din Houston a reusit sa-l drafteze pe proaspatul campion la colegiu cu Clemson, Deshaun Watson.
  • Cu o nota personala, tin sa va anunt ca urmaresc destul de putin fotbalul de colegiu, insa in sezonul 2016-2017, am urmarit Clemson cu sufletul la gura si am avut o bucurie inexplicabila cand au castigat titlul impotriva favoritilor de la Alabama. In acea finala de vis, Watson a reusit nu mai putin de 3 pase de touchdown, ducandu-si totalul respectivului sezon la 41 de astfel de realizari. Apoi a urmat Draft-ul din 2017, unde a fost selectat cu #12 de catre cei de la Houston Texans. Inainte de noaptea Draft-ului, acesta a spus ca toate echipele vor regreta ca nu l-au luat ca si #1 Pick, pentru ca va munci sa ajunga unul din cei mai mari QB’s din istorie.
Potential urias pentru Deshaun Watson:
Pronostic principal:Deshaun Watson

Daca inca nu ai cont deschis la BETANO, astfel te invit sa profiti de bonusul 100% pana in 500 RON!

CLICK AICI!