Dinamo București are încă șanse matematice la play-off, iar Uhrin&Co. pregătesc un cantonament tare

Singurul arbitru roman la barajul EURO 2020
Ovidiu Hațegan

Dinamo București încă nu depune armele și trage cu dinții de un eventual final de sezon regulat de excepție, în urma căruia poate obține calificarea în play-off.

Sezonul a început foarte slab pentru Dinamo, care până în acest moment a schimbat și pe banca tehnică. În acest moment Dusan Uhrin Jr. conduce clubul din Ștefan cel Mare și l-a adus pe locul 9, cu 28 de puncte. Sunt șapte lungimi de recuperat până la play-off, dar alb-roșii speră să poată reduce total handicapul față de FC Viitorul. Însă, vor avea un program greu, cu meciuri contra echipelor care sunt deja în primele șase.

Program greu pentru dinamoviști

Dinamoviștii vor mai avea patru meciuri până la finalul sezonului regulat. Astfel, ei vor juca cu Astra Giurgiu, FC Voluntari, FCSB și Gaz Metan Mediaș. Trei dintre următorii lor adversari sunt deja pe loc de play-off.

  • Etapa XXIII: Dinamo București – Astra Giurgiu, 1 februarie 2020
  • Etapa XXIV: FC Voluntari – Dinamo București, 8 februarie 2020
  • Etapa XXV: Dinamo București – FCSB, 15 februarie 2020
  • Etapa XXVI: Gaz Metan Mediaș – Dinamo București, 22 februarie 2020

Cinci echipe se bat pe ultimele două locuri din play-off

FC Viitorul și Gaz Metan Mediaș sunt deja pe locuri care le permit să se califice în play-off-ul Ligii 1 2019/20. Ele sunt urmate la mică distanță de FC Botoșani. Nici Sepsi OSK sau Dinamo București nu și-au depus încă armele. Lucrul acesta l-au sesizat și casele de pariuri, care oferă cote pentru echipele care se vor clasa între primele șase la finalul sezonului regulat.

Dinamo București clasament

Astfel, dintre toate acestea, Dinamo București și Sepsi au cele mai mari cote. Favorita dintre ele, conform agenției de pariuri Betano, este deținătoarea Cupei României și a Supercupei, FC Viitorul. Echipa antrenată și patronată de Gheorghe Hagi este cotată cu 1.30 să reușească acest lucru. Fiind urmată la mică distanță de colega ei de pe locul 5, Gaz Metan Mediaș.

Dinamo București
Dinamo București

Deschide și tu cont la Betano, iar la prima depunere ai BONUS de până la 500 RON

Pentru a atacă locurile fruntașe, Dinamo va pleca într-un cantonament de aproximativ două săptămâni. Va merge în Benahavis (Spania), un loc situat la 10 km de Marbella, acolo unde jucătorii au stat vara trecută. În acest timp, Uhrin&Co. vor avea patru meciuri test.

  • Dinamo vs Dynamo Dresda (Germania), 15 ianuarie
  • Dinamo vs VFL Bochum (Germania), 18 ianuarie
  • Dinamo vs Osijek (Croația), 20 ianuarie
  • Dinamo vs Krasnodar (Rusia), 22 ianuarie

Liga 1 2019/20 se va relua pe 31 ianuarie, atunci când Universitatea Craiova întâlnește Gaz Metan Mediaș în primul meci al undei a 23-a.