Dinamo vs. FCSB: pariezi 50 de lei si primesti 50 de lei bonus

50 de lei bonus

Dinamo vs. FCSB: pariezi 50 de lei si primesti 50 de lei bonus

Astazi se disputa cel de-al 174-lea episod al infruntarilor dintre Dinamo Bucuresti si FCSB. Intalnirea nu mai suscita interesul de altadata, divizarea suporterilor vicecampioanei si slabele performante ale ,,cainilor” in ultimele sezoane fiind printre principalele cauze.

Ambitiile jucatorilor si antrenorilor vor da culoare acestui meci. Dinamovistii incearca sa iasa din zona playout-ului, iar vicecampionii vor sa profite de pasul gresit facut aseara de CFR Cluj (0-0 cu Dunarea Calarasi) si sa treaca pe primul loc in clasament. Mircea Rednic, prospat revenit pe banca lui Dinamo, este neinvins in cele 10 derbiuri disputate ca antrenor al cainilor (3 victorii si 7 remize), asa cum de altfel este si Dica in cele 3 intalniri cu Dinamo din postura de antrenor al ros-albastrilor (1 victorie, 2 remize).

La Betfair castigi un bonus de 50 de ron ce poate fi folosit pe orice meci daca plasezi un pariu simplu, live sau pre-meci, cu miza de 50 de ron si cota minima 1.50, pe orice selectie a meciului Dinamo – Steaua.

Cum obtii 50 de lei bonus pentru pariuri pe Dinamo vs. FCSB?

  1. Acceseaza contul tau Betfair sau deschide unul de pe acest link special.
  2. Plaseaza un pariu simplu, pre-meci sau live, cu miza minim 50 de ron si cota minim 1.50 pe orice selectie a meciului Dinamo – FCSB din 11 noiembrie.
  3. Indiferent de rezultatul pariului, primesti un bonus Sportsbook de 50 de ron ce poate fi folosit pe orice meci de fotbal.

Termeni si conditii:

  • Se califica doar pariurile plasate in Sportsbook cu bani reali.
  • Paruirile cu fonduri bonus, cele incasate, cele anulate sau cele rambursate nu se califica.
  • Vei primi pariul bonus in decurs de 12 ore de la terminarea meciului.
  • Bonusul este valabil 2 zile de la primire.
  • El poate fi pariat pe orice cota.
  • Jucatorul va primi doar profitul din parierea bonusului.