Dinamovistii pariaza la Unibet

Dinamovistii pariaza la Unibet

Dinamovistii pariaza la Unibet

Zarurile au fost aruncate: Dinamo are acelasi sponsor cu Paris Saint-Germain!

Surpriza extrem de placuta pentru fanii ,,Cainilor rosii’’. Incepand cu luna august 2018, Dinamo Bucuresti are in sfarsit un sponsor pe masura traditiei si a fantasticei galerii care ne-a impresionat an de an, chiar si in sezoanele mai putin fericite pentru clubul din Stefan cel Mare.

La 70 de ani de la infiintare (14 mai 1948), Dinamo a incheiat un parteneriat de durata cu agentia internationala de pariuri online Unibet, nume extrem de apreciat in cele peste 100 de tari in care isi desfasoara activitatea, nu mai putin de 21 de milioane de clienti alegand sa plaseze pariuri in deplina siguranta si legalitate la operatorul cunoscut in intreaga lume pentru sloganul ,,By players, for players’’ (De la jucatori, pentru jucatori).

Astfel, Dinamo se alatura unui cerc restrans, din care mai fac parte campioana Frantei, PSG, si formatia britanica Aston Villa – celelalate doua echipe sponsorizate de Unibet.

Unibet Bonus

Un rol extrem de important in aceasta mutare de care Dinamo avea atata nevoie, l-a avut, fara indoiala, directorul general al FC Dinamo Bucuresti, Ionel Danciulescu, cel care, alaturi de Ilie Dumitrescu, sunt expertii romani ai casei de pariuri online Unibet. Iata ce a declarat acesta cu ocazia semnarii parteneriatului:

„Unibet a demonstrat ca este cel mai serios operator de pariuri sportive din Romania…Ne bucuram ca au venit alaturi de noi deoarece suntem intr-un moment in care trebuie sa strangem randurile si sa readucem Dinamo acolo unde ii este locul.”

Nistor

De cealalta parte, Lucian Prisecaru, Country Manager Unibet pentru Romania, este si el foarte optimist in ceea ce priveste colaborarea dintre Dinamo si Unibet, exprimandu-si in mod clar dorinta de a aduce cat mai multe bucurii fanilor dinamovisti:

,,Ne dorim ca impreuna sa oferim suporterilor clubului cat mai multe surprize placute si experiente de neuitat alaturi de idolii lor si ne dorim ca impreuna sa atingem obiective dintre cele mai indraznete.”

Asadar, incepand cu luna august 2018, daca esti fanul lui Dinamo si iti place sa pariezi, ar trebui sa o faci la Unibet! In acest fel iti poti ajuta formatia favorita!!! In plus, la Unibet poti castiga cu 30% in plus la pariurile pe Liga I!

Deschide cont la Unibet de pe acest link special si primesti Bonus de Bun Venit 250 RON Pariu Fara Risc!