Connect with us

Diverse

BETANO, acreditata international eCOGRA Safe and Fair

BETANO acreditata internationala eCOGRA Safe and Fair

BETANO, acreditata international eCOGRA Safe and Fair

Betano este unul dintre cei mai populari operatori de pariuri sportive si de casino din Romania, iar acum face parte din familia operatorilor acreditati eCOGRA Safe and Fair.

In anul 2019, la gala EGR Awards, Betano.com a primit premiul de cea mai buna platforma online de cazinou online si pariuri sportive din lume. La un an distanta, Betano a fost acreditata international eCOGRA Safe and Fair, pe o perioada de zece ani. Este cea mai importanta acreditare primita de un operator. Certifica faptul ca pe Betano poti sa joci intr-un mediu sigur, iar serviciile sunt de cea mai buna calitate.

„Suntem mandri sa ne aflam printre putinii operatori din lume care au primit acreditarea eCOGRA Safe and Fair. Aceasta certifica angajamentul nostru de a pune la dispozitia utilizatorilor un mediu sigur, cu produse si servicii de inalta calitate. Responsabilitatea a fost dintotdeauna un principiu fundamental dupa care Betano si-a condus activitatea”, a spus Dragos Mîndreci, Country Manager BETANO Romania.

BETANO, acreditata international eCOGRA Safe and Fair

Parte din Kaizen Gaming, lider pe piata de GameTech din Grecia, Betano s-a facut remarcata repede si in Romania. A devenit sponsor principal al echipelor de fotbal FCSB si Universitatea Craiova. Este partenerul celei mai bune luptatoare a Romaniei, Alina Vuc. Betano are un parteneriat si cu Federatia Romana de Automobilism Sportiv pentru Campionatul National de Raliuri.

Implicarea BETANO a fost totala, fiind printre putinii operatori de jocuri de noroc care au sustinut eSports-ul din Romania si din Europa. A fost sponsor principal al Betano Masters, o competitie de Counter-Strike: Global Offensive dotata cu premii in valoare de 15.000 de euro.

CITESTE SI

More in Diverse