Connect with us

Diverse

Ce inseamna Cash Out la pariuri online

Ce inseamna Cash Out la pariuri online

Ce inseamna Cash Out la pariuri online

Una dintre cele mai apreciate functii de care poti beneficia la casele de pariuri online majore este, fara indoiala, cea intitulata Cash Out. Pe larg, acest termen se refera la posibilitatea inchiderii unui pariu in schimbul unei sume de bani, inainte ca evenimentul sau evenimentele (in cazul unui bilet multiplu) pe care ai mizat sa se termine, scutindu-te astfel de inca o poveste din categoria ,,am pierdut biletul la ultima faza”.

Castiguri mai mici, dar sigure

Echipa pe care ai pariat conduce cu un gol, insa mai sunt cateva minute de joc? Ai plasat un pariu multiplu si stai in ultimul meci? In ambele situatii, precum si in multe altele, la casele de pariuri online care ofera Cash Out poti inchide biletul inainte de finalul partidei. Vei primi, desigur, ceva mai putin de cat ai primi in eventualitatea in care pariul tau ar fi ,,verde’’ la final, insa castigul va fi sigur. La fel de utila se poate dovedi aceasta functie si in situatia in care biletul plasat nu merge cum ar trebui. Ai sansa sa limitezi paguba, inchizand biletul inainte de final, evident pentru o suma mai mica decat cea care ai pariat-o.

Cash Out la pariuri online  – Exemplu

Sa luam doua meciuri ipotetice: echipa A vs echipa B si Echipa C vs echipa D. Alegem victorie echipa A (cota 2.00) + victorie echipa C (cota 2.00), le combinam si plasam un bilet multiplu (2 selectii) cu cota totala 4.00, miza 100 de lei.

Variante

  • La pauza, echipele pe care ai pariat conduc cu un gol, asa ca agentia de pariuri iti propune sa inchizi pariul pentru 150 de lei. Daca il inchizi, te alegi cu 50 de lei profit sigur
  • In caz contrar, il poti inchide mai tarziu pentru o suma mai mare (creste daca meciurile se apropie de final si echipele pe care ai pariat sunt la conducere) sau lasa pana la final, moment in care incasezi 400 de lei (daca ambele echipe castiga) sau nimic (in cazul in care cel putin o echipa pierde)

De regula, functia Cash Out poate fi folosita atat la pariuri simple cat si la multiple, live sau pre-meci, insa fiecare casa de pariuri poate particulariza aceasta optiune intr-un fel propriu. Prin urmare, e bine sa stii ca nu vei avea Cash Out pentru toate biletele plasate. Mai mult, functia poate fi blocata in orice moment (din motive cunoscute doar de operatori), asa ca nu sta prea mult pe ganduri in momentul in care intentionezi sa o folosesti.

Aceste case de pariuri online licentiate ONJN ofera Cash Out

CITESTE SI

More in Diverse