Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Diverse

Evenimente sportive majore in ianuarie 2019

Evenimente sportive majore in ianuarie 2019

Evenimente sportive majore in ianuarie 2019

Anul 2019 a inceput ,,la relanti” pentru pariori. Totusi, acestia au de unde alege selectii, la inceputul lui ianuarie desfasurandu-se meciuri in Premier League, dar si in circuitul profesionist de tenis sau NBA. Pe parcurs s-au reluat majoritatea intrecerilor care se disputa in sala, iar din weekendul viitor, Ligue 1 se va alatura campionatelor in desfasurare (Premier League, Championship si La Liga).

In ianuarie se vor disputa si doua competitii majore din sportul mondial: Campionatul Mondial de handbal masculin si Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Campionatul Mondial de Handbal Masculin

Campionatul Mondial de handbal masculin se va desfasura intre 10 si 27 ianuarie in Germania si Danemarca. Din pacate, Romania a fost eliminata in playoff de Macedonia (24-32 si 26-25).

In urma tragerii la sorti, grupele la acest campionat sunt urmatoarele:

A: – Franta (campioana mondiala), Rusia, Germania, Serbia, Brazilia, Coreea;

B: – Spania, Croatia, Macedonia, Islanda, Bahrain, Japonia;

C: – Danemarca, Norvegia, Austria, , Tunisia, Chile, Arabia Saudita;

D: – Suedia, Ungaria, Qatar, Argentina, Egipt, Angola;

Meciurile se vor disputa in Mercedes-Benz Arena din Berlin (Grupa A), Olympiahalle din Munchen (Grupa B), Jyske Bank Boxen din Herning (Grupa C) si Royal Arena din Copenhaga (Grupa D).

Competitia va fi deschisa de echipele gazda. Germania va juca cu Coreea (echipa reunita Coreea de Sud si Coreea de Nord, la invitatia IHF) pe 10 ianuarie, de la ora 19:15, iar Danemarca cu Chile, pe 10 ianuarie, de la ora 21:15.

Pentru ultimele informatii legate de aceste meciuri si cele mai bune ponturi, click aici.

Australian Open 2019

Cea de-a 107-a edititie a Australian Open se va desfasura intre 14 si 29 ianuarie in Complexul Melbourne Park din Melbourne. De la editia de debut din 1905, competitia s-a desfasurat an de an, exceptie facand anii 1916-1918 si 1941-1945, cand competitia s-a intrerupt din cauza razboaielor mondiale, si 1986, cand competitia nu a avut loc deoarece a fost mutata din decembrie in ianuarie.

Editiile de pana acum s-au disputat in 5 orase din Australia si 2 din Noua Zeelanda: Melbourne (55), Sydney (17), Adelaide (14), Brisbane (7), Perth (3), Christchurch (1) si Hastings (1).

Cele mai bune performante ale s[portivilor romani au fost obtinute de Horia Tecau (titlu la dublu mixt in 2012  alaturi de Bethanie Mattek-Sans si finala in 2014 alaturi de Sania Marza) si Simona Halep (finala in 2018).

La editia din acest an s-au inscris toate sportivele de top. Romania are asigurate 6 locuri pe tabloul principal: Simona Halep (1 WTA), Miki Buzarnescu (20 WTA), Irina Camelia Begu ( 67 WTA), Ana Bogdan (76 WTA), Sorana Carstea (85 WTA) si Monica Niculescu (100 WTA).

Favoritii competitiei la masculin sunt, conform cotelor de la Unibet, Novak Djokovic (cota 2.10), Roger Federer (cota 6.50) si Rafael Nadal (cota 8.50).

In intrecerea feminina, conform bookmakerilor Betano, Serena Williams are prima sansa la castigarea trofeului, cu o cota 5.00, urmata de Simona Halep, Angelique Kerber si Naomi Osaka cu cota 10.00.

CITESTE SI

More in Diverse