Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Diverse

Firea, amenintata cu sinucideri in masa in fata PMB de catre un ONG

Firea, amenintata cu sinucideri in masa in fata PMB de catre un ONG

Asociatia GamesSlot a depus ieri (15.04.2019) la PMB o cerere prin care se solicita autorizarea unui mitting de protest in data de 24.05.2019 la care vor participa aproximativ 500 de persoane.

In expunerea motivelor care stau la baza acestei actiuni, se mentioneaza faptul ca in ultimii ani operatorii s-au extins intr-un „mod foarte rapid si haotic, devenind sufocanti”. De asemenea, se face referire si la densitatea mare de sali de jocuri, alaturi de: case de amanet, banci si farmacii.

In aceeasi cerere mai este inclus si biletul de adio al unui dependent de jocuri de noroc, pentru ca la final asociatia sa recurga la un ultimatum categoric adresat Primariei:

” In situatia in care, nu veti da curs solicitarii noastre, cu solutii concrete, Asociatia Gameslot se va vedea nevoita sa ii trimita pe jucatorii cu ganduri suicidale, sa se sinucida in fata PMB”

Asociatia are doar 2 revendicari:

1. Mutarea la marginea Capitalei a salilor de jocuri de noroc sau interzicerea totala

2. Infiintarea unui centru de prevenire si tratare a persoanelor dependente de jocuri

Cererea este semnata de Presedintele Scepchin Pietro-Silvian.

Asociatia Gameslot a fost infiintata in septembrie 2018 chiar de presedintele sau, domnul Scepchin Pietro-Silvian. Unele surse spun ca ideea i-a venit dupa ce a pierdut o suma uriasa de bani intr-una din salile de joc din Bucuresti.

Scopul asociatiei se pare ca ar fi fost cu totul altul decat cel de a reprezenta interesele consumatorilor de jocuri din Romania. Altfel, mai multi operatori de jocuri de noroc, ar fi depus plangeri penale impotriva presedintelui Scepchin pentru ca le-ar fi cerut diverse sume de bani pentru a renunta la actiuni publice care vizau jocurile de noroc, sustin aceleasi surse.

Chiar si domnul Sorin Constantinescu a fost invitat la o sectie de politie pentru a da declaratii in aceasta ancheta in calitate de martor.

Un alt aspect important ar fi faptul ca presedintele Pietro este implicat si in afacerea Pietro Construct, care de asemenea s-a lasat cu plangeri penale pentru diverse infractiuni.

Asadar, ramane sa vedem daca Primaria va da curs solicitarii si ce masuri se vor lua in acest sens.

Mai jos puteti vedea textul integral al cererii:

 

 

 

More in Diverse