Connect with us

Diverse

Importanta administrarii bugetului in pariuri sportive

Importanta administrarii bugetului in pariuri sportive este primul lucru pe care un parior trebuie sa inceapa sa il inteleaga. Exista o serie de reguli stricte si elemente de care trebuie sa tinem cont pe tot parcursul acestui proces si toate aceste explicatii vin in articolul de mai jos.

Casele de pariuri nu iau pariurile ca un serviciu public, ci o fac pentru ca este o afacere profitabila, in urma carora foarte multi s-au imbogatit, in timp ce altii inca se intreaba cum pot face si ei acest lucru.

De ce este atat de profitabila o casa de pariuri?

Trebuie sa stim inca de la inceput ca din momentul in care ai ales sa optezi pentru o agentie de pariuri, iti asumi ca esti de acord cu termenii si conditiile, practic joci dupa regulile impuse. Agentia este cea care stabileste cotele, ceea ce ii permite sa construiasca in mod eficient o marja de profit pentru fiecare pariu pe care il are. Pentru a putea sa-ti faci o idee asupra agentiei pentru care optezi si a vedea daca se pliaza perfect pe cerintele pe care tu le ai, site-ul gnttips.ro isi pune la dispozitie o serie de articole in acest sens.

Acest avantaj al casei de pariuri poate sa fie depasit, dar pentru asta trebuie sa urmam reguli stricte. Se presupune ca pariorul de pariuri sportive este informat si familiarizat cu sportul pe care il pariaza si este la curent cu toata strategia ce implica fenomenul. Pentru a trece de la hobby la un job in adevaratul sens al cuvantului este nevoie de foarte multa munca si cei care intr-adevar isi doresc sa faca acest lucru nu se tem sa o faca. Cei mai de succes pariori vorbesc constant despre importanta administrarii corecte a banilor.

Ce inseamna administrarea corecta a bugetului?

Gestionarea bugetului este cel mai important element pe care trebuie sa se bazeze un parior sportiv de succes. Aceasta abilitate este des mentionata si de catre cei mai bine cotati tipsteri din Romania si nu numai, pentru ca interesul lor este sa le luam banii. Cred ca toti ne-am confruntat intr-un punct cu gestionarea deficienta a bugetului alocat pentru pariuri sportive si am ales sa luam decizii care s-au dovedit falimentare.

Este foarte important de mentionat ca managementul banilor in pariuri sportive se adreseaza atat celor care urmaresc sa faca profit in mod constant, cat si celor care vad pariurile sportive ca un mod de divertisment. O alegere neinspirata nu scade sansele de castig, ci face sa creasca sansele de a avea o experienta neplacuta.

Etape

  1. In primul rand trebuie sa stabiliti inca din start un buget pe care il alocati pentru misiunea de a incerca sa scoateti profit din pariurile sportive. E important de analizat cati bani sunteti pregatiti sa riscati sa pierdeti si apoi sa alocati aceasta suma de bani pentru a fi folosita exclusiv pentru a paria pe un anumit sport.
  2. Apoi, trebuie stabilit un set de reguli care determina cat de mult trebuie sa mizam pe pariurile oferite de catre agentiile de pariuri. Acest set de reguli se aplica in cazul bugetului  alocat si modului in care pariati pentru a va atinge obiectivele.
  3. Nu in ultimul rand, cea de-a treia etapa se referea la aplicarea regulilor stabilite in etapa a doua si modul cum va puteti tine de acest program. Sunt reguli stricte, pe care trebuie sa le urmati pentru fiecare pariu in parte. Suma aceasta de bani pe care o alocati , poarta denumirea de investitie sau bankroll, intr-un termen mult mai cunoscut in lumea pariorilor.
  4. In definitiv, gestionarea banilor in pariuri sportive nu este atat de complicata, totul tine de reguli si de aplicarea lor intr-o ordine bine definita. Primele doua etape sunt foarte usoare, insa, cea mai dificila este cea de-a treia, acolo se face diferenta intre un parior profesionist si unul amator, obisnuit sa vada acest lucru ca un hobby.

De ce este important sa iti gestionezi corect banii in pariuri sportive?

Este o intrebare la care raspunsul nu necesita mult timp de gandire, ci este mai mult unul de logica. Gestionarea banilor va ajuta sa jucati cu grija si sa fiti mult mai responsabil. Intai de toate, nimeni nu trebuie sa joace cu banii de care are nevoie pentru a-si achita ratele, facturile sau alte cheltuieli care ii fac traiul confortabil. Exista variante diferite care pot genera profit cu sume mici de bani, evident si acestea necesita timp.

Nimeni nu poate casiga pe banda rulanta, sunt caderi ale unor sportivi/echipe si din cand in cand acestea ne afecteaza constant si pe noi, cei care alegem sa pariem pe asemenea intalniri. Vor fi momente in istoria unui parior in care nimic nu merge si simti cum pierzi pariu dupa pariuri. De multe ori exista tendinta de a juca “la recuperare” si aceasta decizia vine de cele mai multe ori in momentele care nu sunt oportune. Uneori se recurge la marirea bugetului alocat initial, alteori mizarea sumei ramase pe cote mult mai mari doar de dragul de a-si recupera investitia initiala si de obicei se termina cat se poate de prost.

Folosind o strategie financiara si bazata pe o gestionare solida a banilor, daca aplici regulile mai sus mentionate e putin de crezut ca vei lua decizii proaste si cel mai probabil o sa rezisti tentatiei de a urmari pierderile atunci cand ai pierdut. Pentru a realiza toate aceste lucruri trebuie sa cunosti ce inseamna DISCIPLINA.

Concluzie

Scopul principal al articolului nu este acela de a va face sa visati cu ochii deschisi, ci este acela de a va face constienti de cat de important este managementul financiar in pariuri sportive. Este imperios necesar sa cantairim anumite decizii, ca atunci cand plecam la drum cu o suma de bani considerabila, trebuie sa luam in considerare gestionarea banilor, cu atat mai mult cand optam sa jucam un singur meci pe bilet. Indiferent daca pariem la modul serios sau pentru divertisment, atat timp ca nu riscam banii alocati pentru alte cheltuieli este un prim pas.

Desigur, gestionarea corecta a banilor este doar primul pas pentru ca generarea profitului pe termen lung nu vine mizand haotic, ci este necesar sa urmati un plan adecvat asteptarilor pe care le aveti. Daca puteti sa va mentineti la un plan de pariere, sunteti pe drumul cel bun si puteti face asta incepand de la sume cat mai mici, pana cand reusiti sa va considerati pe deplin multumiti de rezultatul final, nu atat din punct de vedere financiar, ci ca bani alocati pe o perioada X de timp.

CITESTE SI

More in Diverse