Connect with us

Diverse

La ce agentie online poti inchide un pariu pre-meci fara comision

La ce agentie online poti inchide un pariu pre-meci fara comision

La ce agentie online poti inchide un pariu pre-meci fara comision

Daca pariezi online, sunt sanse destul de mari sa te fi aflat cel putin o data in situatia in care sa te razgandesti asupra unui pariu plasat (sau sa il plasezi in mod eronat) si sa folosesti functia Cash Out (aici poti citi ce inseamna aceasta functie la pariuri online) inainte de startul evenimentului pe care pariasei initial o anumita suma. Ceea ce vreau sa spun este ca, indiferent de numele operatorului online la care ai facut acest lucru, ai pierdut ceva banuti in momentul in care ai dat Cash Out (cu mici exceptii, in cazul in care cota evenimentului a suferit modificari majore).

Sportingbet, singura agentie de pariuri online la care poti inchide un pariu pre-meci fara comision

Majoritatea pariorilor online cred ca stiu despre ce vorbesc. Pariezi 100 ron pe un meci (sau chiar mai multe), te razgandesti, inchizi biletul inainte de startul evenimentului folosind Cash Out si primesti inapoi 90-95 ron, depinde de agentia la care l-ai plasat. Cei 5, 10 la suta opriti de casa pot parea sume mai putin semnificative, in special daca ai un bankroll consistent, insa pe termen lung se aduna.

Asta pana in prezent! Caci Sportingbet, unul dintre operatorii de top licentiati in Romania, sponsor oficial al liderului din Liga I – CFR Cluj, a hotarat sa renunte la acest gen de comision. Asadar, de acum inainte, cei care aleg sa parieze la Sportingbet pot folosi functia Cash Out pentru a inchide un bilet inainte startul evenimentelor incluse, fara a fi taxati.

Deschide cont la Sportingbet ACUM

Functia Cash Out la Sportingbet

  • Este disponibila pentru majoritatea biletelor simple si acumulator, ce contin selectii pre-meci si live, din cele mai populare sporturi si cele mai populare piete (peste/sub numar de goluri, pariuri de tip 1X2 etc)
  • Totusi, ofertele Cash Out pot fi suspendate fara vreo notificare prealabila (acest lucru se intampla destul de rar)
  • Optiunea nu este valabila pentru biletele de tip sistem sau pentru cele plasate cu Freebet
  • Daca apesi Cash Out si, chiar in acelasi timp, se modifica valoarea de plata propusa de agentie, vei fi creditat cu suma respectiva doar daca ai bifat in contul tau ,,accept toate valorile de plata’’ (vezi in setari)

More in Diverse