Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Diverse

Optiunea ,,pariu combinat” la Betfair

Optiunea ,,pariu combinat” la Betfair

Agentia de pariuri online Betfair pune la dispozitia clientilor sai o noua optiune de pariuri : pariu combinat. Aceasta inseamna ca puteti combina selectii multiple de la un eveniment pe un singur bilet.

La toti pariorii ni s-a intamplat sa anticipam derularea unui eveniment, dar pentru ca oricare dintre selectiile intuite nu avea o cota care sa ne multumeasca, le-am combinat cu alte evenimente si am pierdut biletul pe una din aceste selectii. Pe Betfair avem acum posibilitatea sa plasam pe un singur bilet selectii de la acelasi eveniment. Cota finala va fi stabilita de bookmakerii agentiei.

Sa luam, spre exemplu, meciul dintre Senegal si Columbia din ultima etapa a grupelor la Campionatul Mondial din Rusia. Anticipam faptul ca sud-americanii vor castiga, ca ambele echipe inscriu, ca se marcheaza peste 2,5 goluri si ca se executa peste 11,5 cornere.

Daca combinam primele trei selectii pe un bilet pariu combinat, primim cota 3,77 in conditiile in care aceasta ar trebui sa fie 1.85 x 1.95 x 1.86 = 6.70.

Daca alegem sa pariem pe victoria Columbiei si faptul ca se executa peste 11,5 cornere, primim o cota mai mare decat cea rezultata din cotele pentru selectii. Cota afisata este 6.70 in conditiile in care ar trebui sa fie 1.85 x 3,4 = 6.29.

Cum plasezi biletul folosind optiunea ,,pariu combinat”?

Pentru a folosi aceasta optiune trebuie sa accesezi contul tau , sa alegi evenimentul pe care vrei sa pariezi, sa accesezi fila ,,Pariu Combinat” din interiorul meciului si sa adaugi pe bilet selectiile dorite.

CITESTE SI

More in Diverse