Connect with us

Diverse

Performanta istorica pentru handbalul masculin romanesc : Dinamo in optimile Velux Champions League

Sursa foto : Captura Digisport

Sala ” Dinamo ” din Stefan cel Mare a fost martora unui eveniment istoric pentru iubitorii handbalului din Romania.

Impinsi de 3000 de suporteri fantastici, suporteri care au luat de mai multe ori titlul de ” Fan of the week ” din partea celor de la EHF, Dinamo a inceput meciul bine si a primit doar un gol in primele 7 minute.

Sporting avea usor, usor sa revina in joc si sansele deveneau infinit mai mari pentru portughezi dupa ce Ante Kuduz a primit cartonas rosu direct pentru un atac periculos la un adversar.

Lusitanii aveau sa revina pas cu pas insa, tot timpul, Dinamo a avut in poarta un adevarat zid in persoana lui Saeid Heidarirad care a scos minge dupa minge.


Sursa foto : Captura Digisport

In fata unei decizii menita sa distruga performanta unui club pe plan european, pe motivul ca extracomunitarii ar incurca, ca romanii nu ar mai avea loc de ei, MIHAI ASOLTANEI SI RAZVAN GAVRILOAIA au stralucit !

Razvan a marcat 5 goluri, procentaj 100 % in timp ce Mihai a dat 7 goluri din 9 incercari.

De asemenea, nu trebuie uitat aportul lui Shebib. Pivotul a marcat 6 din cele 7 sanse de a marca si a adus bucuria in randurile intregilor romani.

Una peste alta, toti jucatorii care au evoluat in aceasta dubla mansa ar trebui evidentiati, au jucat absolut fantastic.

Astfel, pe Dinamo o asteapta in optimi nimeni alta decat PSG. Un adversar imens, un nume mare in handbalul european recent, un buget fantastic, jucatori fabulosi.

Dinamo este neinvinsa in acest sezon de Champions League si tot ceea ce se va intampla de acum incolo reprezinta un bonus pentru suflarea dinamovista, pentru toti iubitorii de handbal si de sport in general.

Aleg sa concluzionez in cuvintele lui Severin Calinescu, unul din comentatorii meciului : ” Mai multe nationalitati, o singura inima! “

CITESTE SI

More in Diverse