Do or die pentru Bamberg – de la Razvan – 28.05.2019

Situatie dificila pentru cei de la Brose Bamberg in BBL, acolo unde sunt la un pas de a fi eliminati de cei de la Rasta Vechta. Oaspetii conduc seria cu 2-1.

Brose Baskets

* Locul 5 in sezonul regulat.

* Federico Perego este antrenorul principal, antrenor care sta pe banca celor din Bamberg inca din 2014

* Au 2 gurazi fantastici : Tyrese Rice si Nikolaos Zisis. Problema lor este ca nu au pe banca nimeni care sa-i suplineasca in problemele grele.

* Au avut un sezon dezamagitor in Europa, au avut ca obiectiv sa castige Champions League insa au esuat lamentabil, o eventuala eliminare din BBL inca din primul tur ar insemna un sezon dezastruos.

Rasta Vechta

* Herkenhoff este singurul intrus din primul 5, in rest, doar americani.

* O echipa care joaca extraordinar in momentul in care este un rtim rapid de joc. Pedro Calles este antrenorul lor principal, tot din 2014, la fel ca omologul sau de la Bamberg.

* Toti titularii PRODUC ENORM. De fapt, asta e avantajul lor. Daca 1 nu merge, merg ceilalti. Clint Chapman vine de pe banca , un jucator versatil care poate arunca si semidistanta fara probleme, desi este pivot.

Concluzii :

Rasta Vechta este echipa mai buna. Faptul ca se joaca pe terenul lui Brose imi da de gandit, totusi. Influenta celor din Bamberg la nivel de conducere de BBL este destul de mare si ma astept sa primeasca si un eventual ajutor de la cei 3 fluierasi. Bine, asta in teoria mea a conspiratiei. Daca jocul se joaca ” pe bune ” , ma astept la o replica solida din partea lui Vechta.

In acest sezon au avut loc 5 intalniri, cele doua si-au impartit victoria in sezonul regulat pe teren advers in timp ce in playoff condce Vechta cu 2-1, lucru pe care l-am afirmat si la inceput.
Un lucru foarte important de mentionat e ca Vechta a marcat in aceste intalniri : 85, 95, 86, 98 si 87 de puncte.

Vor da totul din punct de vedere ofensiv. Un ritm lent nu o avantajeaza. Prefera sa te lase sa marchezi de 2 pentru ca ei sa marcheze de 3 dupa. Isi asuma multe riscuri.

Peste 82.5 puncte la 1.90 la Betano pentru un 8/10.

Pariati responsabil si nu mai mult de 10 % din banca.