Value Bet pentru meciul zilei dintre FCSB vs Rapid Viena – 30.08.2018 – Vlad

Value Bet pentru meciul zilei dintre FCSB vs Rapid Viena – 30.08.2018 – Vlad

In seara aceasta se decide destinul echipelor romanesti in competitiile europene pentru sezonul curent. Atat FCSB, cat si CFR Cluj au de surmontat o diferenta de 2 goluri in partidele de astazi. Personal, vad echipa din Gruia mai capabila, iar asta in cea mai mare masura din cauza oponentului. Este timpul sa trecem peste glumele cu “someri si bucatari” cand vorbim de echipele din Luxemburg si sa privim cu incredere faptul ca formatia clujeana poate intoarce scorul impotriva unei echipe care i-a aplicat un 2-0 sec si merituos in partida tur.

Imagini pentru fcsb vs rapid viena
FCSB este obligata sa atace:
  • Cu totii stim declaratia lui George Becali cum ca “la Bucuresti le dam 5, o sa vedeti”. Chiar daca multi il iau peste picior pe finantatorul FCSB-ului, cam aceea e mentalitatea cu care trebuie abordata o astfel de partida. Este clar ca sansele la calificare ale gruparii bucurestene sunt fragile spre inexistente, insa sunt acolo. Nicolae Dica fara doar si poate va prezenta un lot deschis atacului si care va incerca sa puna probleme la poarta lui Rapid Viena din prima secunda.
  • In partida tur, am avut parte de nu mai putin de 15 suturi cadrate pe spatiul portii. Cei de la Betano ne ofera aceasta linia de 8.5 la o cota excelenta, cand majoritatea pietei ofera 9.5, iar acest lucru mi se pare unul de care trebuie sa profitam! Meciul va fi plin de ocazii la ambele porti si se va juca pe contre, intrucat Rapid Viena nu a venit la Bucuresti ca sa joace la 0-0.
Pronostic principal:
FCSB vs Rapid Viena
Pronostic plasat la Betano
Meci cu incarcatura ridicata pe Arena Nationala:
  • Ne amintim cu totii de peripetiile FCSB-ului in Europa League cu echipe precum Viktoria Plzen, sau chiar mai recent, cu Hajduk Split. Impotriva acestor echipe, fiecare din meciuri s-a “bucurat” de un numar foarte ridicat de faulturi si intreruperi. Ambele dispute cu Plzen au bifat 40+ faulturi, iar in dubla cu Hajduk Split, media a fost de 37 de faulturi per partida!
  • La Viena meciul a fost unul mai domol (cel putin in prima repriza), insa apoi s-au incins spiritele, iar Rapid a vazut chiar si un cartonas rosu. Acolo au fost un total de 27 de faulturi, dintre care 15 s-au petrecut in repriza secunda. Ma astept ca in meciul de pe Arena Nationala, sa se continue ostilitatile care au inceput pe finalul meciului tur.
Pronostic secundar:
FCSB - Rapid Viena
Pronostic plasat la Betano

Sursa foto: protv.ro