Doua pariuri speciale pentru Super Cupa Spaniei – 12.08.2018 – Vlad

FC Sevilla - Barcelona FC
Doua pariuri speciale pentru Super Cupa Spaniei – 12.08.2018 – Vlad

In seara aceasta, avem meciul de debut pentru sezonul 2018-2019 in Spania. Este vorba despre Super Cupa Regelui, o competitie al carui format a fost schimbat in comparatie cu editiile precedente. Chiar daca FC Sevilla pusese deja in vanzare bilete pentru formatul tur-retur, decizia federatiei spaniole a fost ca incepand de anul acesta, sa se joace o singura mansa, pe teren neutru (anul acesta pe stadionul Tanger).

Miza este primul trofeu al sezonului:

  • Chiar daca conducerile ambelor cluburi au fost nemultumite de idee unei singure manse, iata ca s-a ajuns aici. Incertitudinea a planat inaintea acestei Super Cupe si asupra sistemului de arbitraj video. Deabea acum 2 zile s-a primit confirmarea cum ca arbitrajul VAR va fi folosit si in partida din seara aceasta si acest aspect ar putea fi unul care ne avantajeaza in vederea pronosticului cu faulturi (+ eventuale extra minute de prelungiri cauzate de VAR).
  • Cum rivalii de la Real Madrid au fost slabiti de plecarea neasteptata a lui Cristiano Ronaldo, Barcelona a reusit sa se intareasca pe pozitii cheie si deficitare in echipa si consider ca la ora actuala, trupa lui Ernesto Valverde este cea mai solida din Spania. Malcolm isi va face debutul in seara aceasta, probabil si Arturo Vidal sau Arthur Melo adus de la Goias. Ambele echipe pregatesc cel mai probabil un sistem de joc cu 3 oameni in fata.
  • Sevilla este asteptata sa inceapa in formatie de 3-4-3 (care ne sustine pronosticul suturilor pe poarta) – in ultimele 3 partide directe cu Barcelona reusind o medie de 4.66 suturi cadrate, pe cand linia de fund a Barcelonei formata din 4 jucatori nu pare cea mai solida la ora actuala, cu Lenglet (fostul jucator al Sevillei) asteptat sa inceapa alaturi de Pique.

Pronostic principal: Peste 23.5 faulturi in meci

Pronostic secundar: FC Sevilla peste 2.5 suturi pe poarta

Super Cupa Spaniei
Pariul a fost plasat la Betano

Sursa foto : depor.com