Dubla zilei vine din Liga 1 12.02.2018 – Gabriel

Dubla zilei din fotbal

Dubla zilei vine din Liga 1 12.02.2018 – Gabriel

Salature prieteni, aici Gabariel-Danut Alexe. Pentru astazi o sa va propun dubla zilei si o sa va invit sa o plasati doar daca aveti incredere maxima in cele doua partide pe care o sa vi le prezint.

Este adevarat faptul ca nu am avut parte de un weekend notabil chiar daca lista cu recomandari din fotbal a avut parte de un procentaj foarte bun si numarul castigatorilor a fost pe masura. Aseara am incercat cumva sa recuperam pe live si am reusit sa bifam 3 meciuri, dar cu siguranta avem nevoie de mai mult.

O sa imi doresc sa incep din nou sa fac LIVE-uri in care sa discut exact cum o faceam la inceput despre indrumarea corecta in acest fenomen pentru ca observ ca e din ce in ce mai multa lume noua si foarte multi sunt aproape disperati sa faca ”milioane” din acest fenomen si nu ii contest, doar ca acest lucru se face in timp in acest domeniu. Am si o vorba ”„Patience and discipline – Long betting strategy”, iar apoi putem discuta si de bani foarte multi. Este clar pentru mine faptul ca trebuie sa o iau de la inceput cu anumite persoane pentru a putea colabora pe ei pe termen lung. Este din ce in ce mai greu sa castigi in acest domeniu, acest aspect nu este nicio surpriza pentru tipsterii din Romania si poate daca am plasa doar pentru noi anumite meciuri am castiga mult mai bine. Este foarte adevarat ca am o datorite fata de oamenii ce ma urmaresc si trebuie sa fiu deschis la sugestii si critici pozitive pentru a acumula experienta pentru a castiga din ce in ce mai mult in acest domeniu, iar apoi nu vreau sa discutam despre persoanele ce detin zeci de conturi false si se bucura enorm atunci cand pierzi, bravo lor, ii felicit pe aceasta cale.

Deci fratilor, noi mergem inainte in acest si stim un singur lucru important de care ne-am legat in acest domeniu, pe termen lung vom castiga fara indoiala, asa cum am facut-o in ultimii doi ani de zil. Inca odata ma repet, totul tine de responsabilitatea si uneori de feelingul fiecarui parior in parte, asadar, pariati doar cat va permiteti si sa o faceti responsabil. Sa fie verde!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here