Dubla zilei din fotbal 20 DECEMBRIE de la Gabriel

Dubla zilei din fotbal

Dubla zilei din fotbal 20 DECEMBRIE de la Gabriel

Salutare prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe!

Trebuie sa recunoastem ca nu avem o perioada atat de buna, incercam totusi sa ne mentinem pe linia de plutire si sa scoatem aceasta luna dificila pentru pariori pe profit. Nu cred ca este vina pariorilor pentru ceea ce s-a intamplat in ultima perioada, am vazut foarte multe bilete extrem de bine analizate dar din pacate am fost lost pe anumite partide dubioase si cu siguranta avem exemple foarte multe. Dupa ce am analizat oferta de astazi m-am decis sa  plasez cele doua meciuri de mai jos ca fiind dubla zilei, Sittard  si Marseille. Inca odata ma repet, cotele mele sunt informative si au rolul de a va inspira, asadar, o sa va rog sa pariati responsabil si sa va gestionati corect bugetul, asa cum v-am sfatuit intodeauna. Bafta tuturor!

Toate partidele sunt actualizate pe site-ul nostru, dubla zilei sau meciurile ce sunt plasate de catre mine vor aparea fara doar si poate in docs-ul pe care il detin. Vreau sa mentionez ca in aceasta perioada am scazut bugetul pentru pariuri cu 50-60%, asa ca va sfatuiesc sa o faceti si voi pana la 1.01.2018.

Unibet ofera tuturor jucatorilor noi 250 RON fara risc sa plaseze primul pariu sau primul bilet. Ce inseamna asta? Plasati ce pariu sau bilet doriti, iar daca este castigator puteti retrage banii fara rulaj necesar. Daca este pierdut, primiti suma pariata inapoi, in limita a 250 RON - CLICK AICI pentru 250 RON fara risc

Daca doriti sa discutam despre fotbal intr-un mod profesionist ma puteti contacta pe FB. O sa gasiti pe site-ul nostru alte ponturi fotbal extrem de interesante.

 

Edit:

Dubla zilei este castigatoare, am avut o mica problema legata de primul meci, acolo unde in loc de Sittard aparea numele celor de la Twente, am scris mai sus in postare faptul ca ne vom baza pe cei de la Sittard in aceasta zi, asa cum am dat si pe lista cu recomandari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here