Dubla zilei din tenis – 28.03.2018

Dubla zilei din tenis – 28.03.2018

Turneul de la Miami se apropie de final usor-usor, iar astazi vom afla primii semifinalisti din 2018. Pentru cota 2 din tenis ne axam astazi doar pe turneul masculin, acolo unde vom avea doua partide programate in sferturi.

Primul incepe la ora 22:00 si ii va pune fata in fata pe Chung (23) si Isner (17). Sud-coreeanul este revelatia acestui an in tenis pana acum si speram sa continue in acelasi ritm si astazi. Dupa un parcurs bun si la Indian Wells, speram sa-l vedem pe Chung in semifinale la Miami, iar diseara mergem pe mana lui.

Celalalt meci programat astazi in sferturile de pe tabloul masculin se joaca dupa miezul noptii, undeva spre dimineata, in jurul orei 04:00. Del Potro si Raonic lupta pentru un loc in careul de asi, iar pariul nostru nu a fost deloc greu de ales. Am mizat pe victoria lui Del Potro, in forma maxima, mai ales dupa triumful de la Indian Wells in finala contra lui Federer. Fireste, argentinianul este favorit si la casele de pariuri online, iar noi speram sa-si respecte acest statut si sa mearga mai departe in turneu.