Dubla zilei la pariuri betano – 02.01.2021

Cota 2 24.12.2020
Dubla zilei la pariuri betano – 02.01.2021

Dubla zilei la pariuri betano – 02.01.2021 este alcătuită din două meciuri, Aldershot vs. Barnet și Kiel vs. Darmstadt; mizăm pe o cotă de 1.72 oferită de Betano.

Aldershot vs. Barnet: 

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 21:00 și face parte din etapa a 19-a din Anglia – Liga Națională.
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este 1X  la o cotă de 1.28 oferită de Betano.
  • Am ales acest pronostic deoarece oaspeții trec printr-o situație critică; au 14 meciuri fără victorie, timp în care a fost învinsă de 12 ori. Este pe ultimul loc în clasament cu doar 9 puncte în 17 meciuri și pare condamnată la retrogradare.
  • De partea cealaltă Aldershot este o echipă capabila să obțină puncte cu echipele mai slab cotate; astfel cred ca va profita de criza celor de la Barnet pentru a ridica în clasament.

Alăturat-te Grupului Telegram pentru a fi la curent cu toate ponturile oferite – Click aici! 

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Kiel vs. Darmstadt:

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 19:30 și face parte din optimile de finală ale Cupei Germaniei.
  • Kiel este una din surprizele plăcute din această ediție de cupa Germaniei; a eliminat-o în turul precedent pe Bayern, la penalty-uri astfel ca încrederea lor este una mare. Și în campionat le merge bine, se află pe locul 3 in a 2-a ligă și se bate la promovare.
  • De partea cealaltă, Darmstadt este o echipă destul de instabilă, cu fluctuații de joc și de rezultate. In ultimele 6 meciuri are 4 înfrângeri, un egal și o victorie; a avut un adversar mult mai ușor în turul precedent, pe Dresda pe care a a învins-o cu 3-0. In campionat este în partea de jos a clasamentului, are 22 de puncte, la 4 distanță de ultimul loc retrogradabil.

Meciuri directe:

  • În meciul din campionat din acest sezon, Kiel s-a impus pe terenul celor de la Darmstadt cu scorul de 0-2. Nici anul trecut Kiel nu a pierdut cu adversara sa de astăzi, intr-un meci care s-a terminat 1-1; astfel sperăm ca si acum sa facă un meci bun și sa scoată un rezultat pozitiv.
Dubla zilei la pariuri se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.