Dubla zilei la pariuri Fortuna – 15.02.2021

biletul fortuna
Dubla zilei la pariuri Fortuna – 15.02.2021

Dubla zilei la pariuri fortuna – 15.02.2021 este alcătuită din două meciuri de tenis, Fognini vs. Nadal și Brengle vs. Andreescu; mizăm pe o cotă de 1.65 oferită de Fortuna.

☆ Fognini vs. Nadal

Meciul se va desfășura începând cu ora 06:00 și face parte din optimile de finala de la Australian Open. Pronosticul oferit pentru acest meci este “Nadal sa câștige la minim 2 seturi diferență” la o cotă de 1.34 oferită de Fortuna.

Am ales acest pronostic deoarece Nadal a arătat foarte solid la acest turneu, în care nu a cedat nici un set până acum în cele 3 meciuri. Anul trecut la AO Nadal a ajuns pana in sferturi unde a fost învins de Thiem in 4 seturi. La început de turneu Nadal a acuzat ceva probleme la spate, dar nu le-a arătat deloc până acum și pare a fi aproape de capacitatea lui maxima.

De partea cealaltă, Fognini este un tenismen destul de imprevizibil, el mobilizandu-se foarte bine la turneele de Mare Șlam. Anul trecut a ajuns tot până în optimi la Australian Open unde a fost învins de Sandgren în 4 seturi. După AO, tot anul 2020 a fost un dezastru pentru el, abia reușind sa castige cateva meciuri. Acum a reușit din nou sa se concentreze și sa ajungă in optimi, el fiind totuși la un pas sa fie eliminat de Caruso în turul 2. Fognini este un jucător talentat, însă este destul de temperamental, iar atunci cand jocul nu-i iese cum vrea, rareori reușește să iasă din acea pasă proastă. Nadal nu cred ca ii va da șansa sa aibe inițiativa în acest meci și cred ca va câștiga la cel puțin 2 seturi.

☆ Brengle vs. Andreescu

Meciul se va desfășura începând cu ora 06:30 și face parte din turul 2 de la Melbourne ( Philip Island Trophy ). Pronosticul oferit pentru acest meci este Andreescu câștiga la o cotă de 1.23 oferită de Fortuna.

Americanca Brengle în vârstă de 30 de ani ocupă locul 85 WTA, fiind o tenismena care nu a rupt gura târgului în cariera sa până acum; face meciuri bune cu jucătoare de talia ei sau mai slab cotate, însă cand este outsider intr-un meci deseori are probleme. A fost eliminata in turul 2 la Australian Open, după ce a trecut de Rodionova, a fost învinsă foarte ușor de Brady.

De partea cealaltă, Andreescu a reveni dupa 15 luni de pauză la Australian Open; a trecut în primul tur de Buzarnescu în 3 seturi, și a fost eliminata apoi surprinzător de Hsieh. Pauza îndelungata in care nu a jucat s-a vazut în jocul ei, dar acum trebuie sa își arate adevărata valoare și sa câștige cu modesta Brengle.

Dubla zilei la pariuri se poate paria la Fortuna! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.