Dublare de banca – Pasul 1, minibanca 1 – de la Razvan

Am mai facut acest proiect. Un proiect care pe alte site-uri de profil a mers genial, momentan, pe GNT, in perioada mea de proba, nu am reusit sa-l indeplinim.

Ideea e simpla. Ne alocam o banca de 300u.
300u = cat vrea muschiul tau.
Un exemplu concret, 300 de lei. O impartim in 4. Vom avea 4 minibanci de 75 lei. Vom merge all in pana cand ne vom dubla banca. Daca pierdem minibanca 1, avem minibanca 2 si tot asa.

Letonia – China , U19, meci de clasament.

Despre nationala Chinei am vorbit, nu avea cum sa le puna probleme francezilor sau sarbilor, daca va aduceti aminte acel bet frumos pe Franta cu – 30 si ceva de puncte…pomana 🙂

Ei bine, azi, la 12:00, China da piept cu Letonia intr-un meci de clasament. Despre formatia Letoniei putem spune ca a fost o dezamagire URIASA la acest turneu final. Au in componenta 2-3 baieti care vor juca in cativa ani la un nivel de Eurocup ( 4-5 ani as zice ) insa nu s-au legat deloc la acest turneu.

China, dupa ce a scapat de balaurii Franta si Serbia, a inceput sa joace. Si-au dat drumul la joc, au fost la un pas sa bata Puerto Rico si s-au tinut foarte, foarte bine de rusi, le-au inscris chiar 83 de puncte. E drept, au si primit 96.

Letonia este cu moralul la pamant. Citisem presa din Letonia si sunt destul de multe conflicte in vestiar conform acestora.

Mizez azi pe ofensiva Chinei. Peste 76,5 puncte la Betano pentru o cota de 1.65 cu 75u. Nu prea are rost sa scriu si sa ma lungesc pentru ca vorbim de un simplu meci de clasament in care ambele echipe ar trebui sa trateze acest meci cu o mai mare lejeritate.