Duel incins intre Mallorca si Deportivo La Coruna 23.06.2019

Superpariuri din UEFA Champions League

Duel incins intre Mallorca si Deportivo La Coruna 23.06.2019

În această seară, de la ora 22:00, Mallorca – Deportivo La Coruna își dispută returul pentru promovarea în La Liga.

În prima manșă, Deportivo s-a impus în fața propriilor suporteri, scor 2-0, reușind să decidă în mare parte calificarea în Primera Division.

Trupa antrenată de Moreno a suferit foarte mult în acest prim joc. În primele minute ale confruntării, Mallorca a pus foarte mare presiune pe Coruna, dar din păcate, cele 3 ocazii uriașe nu au fost fructificate. Și cum ocaziile se răzbună, în minutul 33, Cartabia a reușit să marcheze în urma unei lovituri libere. Totul s-a decis în minutul 40.Pedraza a primit un cartonaș roșu direct pentru o intrare întârziată asupra lui Bergantinos. În minutul 78, Coruna a profitat de o greșeală uriașă în defensiva oaspeților, scorul urmând să devină 2-0.

În acest duel, Mallorca nu se va putea baza pe Marc Petraza, suspendat pentru două etape, în timp ce Coruna nu îl va putea utiliza pe căpitanul echipei, Bergantinos, în urma accidentării din meciul tur.

Echipe probabile:

Mallorca: Portar : Manolo Reina Fundași: Joan Sastre, Valjent, Raillo, Estupiñán Mijlocaşi: Iddrisu Baba, Salva Sevilla – Leo Suárez, Dani Rodriguez, Lago Atacanţi: Abdón Prats

Deportivo La Coruna: Portar: Dani Giménez Fundași: David Simón, Bóveda, Domingos Duarte, Saúl Garcia Mijlocaşi: Cartabia, Vicente Gómez, Edu Expósito, Pedro Atacanţi: Carlos Fernández, Quique

Concluzie si pronostic

În meciul tur, Suarez Trujillo a fost desemnat pentru a arbitra acel duel. Meci ce s-a soldat cu 10 advertismente.De această dată, Valentin Pizarro este arbitrul acestei întâlniri. În sezonul regulat din Segunda Division, acesta a înregistrat o medie de 5,93 cartonașe arătate per meci. De această dată, miza jocului este mult mai importantă. Mă aștept la o confruntare extrem de tensionată, în urma căreia numărul de cartonașe să fie cât mai mare.

AI BONUS DUBLU DACA PARIEZI PE CAMPIONATUL EUROPEAN U21>>>