Egipt-Uruguay – Pronostic de la Alex Iacob

Egipt-Uruguay – Pronostic de la Alex Iacob

Uruguay va începe acest meci ca favorita pentru a câștiga meciul in fata Egiptului. Au avut o campanie buna de calificare terminând pe locul doi în grupa sud-americana, la trei puncte în fața Argentinei, dar la zece puncte în spatele Braziliei. Actuala lor clasare FIFA World este pe locul 14. Urguayenii au avut succes la Cupa Mondială, câștigând de două ori trofeul și terminând pe locul patru în alte 2 rânduri. Au castigat trofeul in 1934 si în 1950, iar in 2010 au terminat pe locul 4. Forma actuală este bună, cu doar o înfrângere cu Austria în ultimele 9 meciuri.
Ultimele trei meciuri au avut 3 victorii fără a primi gol. În atac au atacanți foarte valoroși precum Luis Suarez și Edison Cavani.
Pentru egipteni este un moment dificil deoarece atacantul lor de top Mo Salah vine dupa o accidentarea la umar din finala Ligii Campionilor impotriva celor de la Real Madrid si de atunci nu a mai jucat. Sa speram totusi ca va putea juca pentru ca astfel nivelul de spectacol ar creste. Egiptul și-a câștigat grupa cu 4 puncte avans in calificarile pentru mondial, pierzand doar un singur meci din șase. Puteți vedea importanța lui Salah, deoarece acesta a înscris 5 din cele 8 goluri ale Egiptului in grupe. Forma lor actuală este una mediocră, fără victorii în ultimele 6 meciuri și nereușind să înscrie în trei din ultimele patru.

Consider ca Urguayul este o echipa greu de invis, sunt intr-o forma buna, cu o experienta mai mare, iar cu vedetele din atac Cavani si Suarez pot fi o amenințare pentru orice echipa.
In concluzie voi miza pe o victorie a sud americanlor la o cota de 1.62 oferita de Fortuna.