EURO U21 ne aduce cota 2 19.06.2019

EURO U21 ne aduce cota 2 19.06.2019

Salutare tuturor! Sunt Marco Birlan, iar astazi EURO U21 ne aduce cota 2. Mizam pe doua favorite clare din faza grupelor.

Inca nu imi vine sa cred ca Brazilia nu a castigat azi-noapte. Doua goluri anulate si un penalty refuzat de VAR, fuzionate cu anti-fotbalul venezuelean, au condus la un 0-0 nedrept. Sper sa putem intoarce acest ghinion in favoarea noastra si astazi EURO U21 sa ne fereasca de surprize.

SPANIA U21 – BELGIA U21

Spania a pierdut in prima partida cu gazda Italia, scor 3-1. Lucrurile pareau sa inceapa bine pentru iberici, care au deschis repede scorul prin Dani Ceballos, mijlocasul celor de la Real Madrid. Acestia insa au gafat mult pe faza defensiva, astfel ca astazi se vad nevoiti sa atace. Nu e alta alternativa pentru spanioli, decat victoria. Belgia este net inferioara nationalei mari, care e una din cele mai puternice de pe mapamond. Ma astept ca ibericii sa aiba o misiune dificila, tocmai de aceea optez pentru un pronostic mai sigur, PSF1 (Pauza sau Final 1).

ITALIA U21 – POLONIA U21

Tara gazda a inceput ca din tun acest turneu si cu un nou succes astazi isi asigura in mare parte locul in semi-finale. Miza este una importanta, deoarece italienii isi doresc sa ridice trofeul in fata propriilor suporteri. Iar calitate individuala exista, cu jucatori precum Chiesa, Kean, Pellegrini sau Barella. Desi Polonia a aratat bine cu Belgia, e greu de crezut ca poate rezista unei forte a acestui turneu. De altfel, partida se joaca la Bologna, asadar Kean & co. vor avea tot sprijinul din tribune.

*** pentru cei nefamiliarizati cu Superbet, SC-1 este echivalentul 1, insa casa de pariuri ofera o cota marita pentru acest meci

COTA 2.04 – PARIAZA ACUM LA SUPERBET