EURO U21 si Copa America ne aduc cota 2 23.06.2019

Campionatul European U21 - Semifinale - GnTTIPS

EURO U21 si Copa America ne aduc cota 2 23.06.2019

EURO U21 si Copa America ne aduc cota 2 23.06.2019. Salutare tuturor, sunt Marco Birlan si ne pregatim de un nou combo pentru biletul zilei.

Buna dimineata! Trecem printr-o perioada perfecta si sper ca totul sa continue. Romania ne-a facut pe toti fericiti, iar ieri Italia si Venezuela ne-au adus profit. Astazi mentinem acelasi combo format din competitiile ce ne-au ajutat enorm in ultima perioada: EURO U21 si Copa America.

DANEMARCA U21 – SERBIA U21

Aveam asteptari mari de la sarbi la acest turneu. Cu un atac format din Jovic si Zivkovic, ii vedeam pretendenti la calificare. Acestia insa evolueaza execrabil si nu m-au impresionat cu nimic pe parcursul celor 180 de minute. Danemarca in schimb a avut o evolutie solida cu Austria, presarata pe alocuri cu noroc. Acestia nu sunt inca scosi din cartile calificarii, desi au o misiune dificila. Danezii au nevoie de o victorie la scor in fata Serbiei, pentru a spera in continuare. Cu o Serbia deja eliminata, ma astept ca nordicii sa domine partida categoric. Am vazut ieri cum echipele eliminate dintr-o competitie nu mai emit mari pretentii, precum Belgia U21 sau Bolivia.

COLUMBIA – PARAGUAY

Columbia este deja calificata de pe prima pozitie, indiferent de rezultatul din aceasta seara. De partea cealalta, Paraguay poate ajunge in sferturi in cazul unei victorii. Si ma astept sa forteze, pentru ca nu au nimic de pierdut. Moralul echipei e bun dupa egalul cu Argentina, iar un gol marcat in poarta columbienilor nu pare greu de realizat. E de asteptat ca selectionerul Columbiei sa trimita in teren cateva rezerve, pentru a odihni titulari in vederea sferturilor de finala.

** O1+ = Oaspetii marcheaza in meci

COTA 2.10 – PARIAZA ACUM LA SUPERBET