Facem bani la pariuri cu cash out? Pariază pe FCSB ia titlul la cota 4.00!

Facem bani la pariuri cu cash out?

 

UPDATE: Ceea ce anticipam s-a intamplat, cota FCSB a coborat la 2.75 ( si banuim ca se va duce spre 2.00). In acest moment avem profit de peste 1200 lei la betul de 4000! Sper ca ati profitat si voi. Tineti aproape si nu uitati sa ne urmariti pentru alte pariuri asemanatoare!

ponturi castigarea campionatului liga 1

După 4 victorii la rând în Liga I, FCSB a spulberat-o și pe FC Botoșani în această seară (scor 4-1) și a urcat pe locul I în campionatul intern.

Așa cum se întâmplă mereu, casele de pariuri au reactionat rapid si au scos din ofertă cotele antepost pentru ediția 2020/2021 a Ligii I, până la noi actualizări.

Inainte de startul sezonului, cotele pentru castigarea titlului in Liga 1 erau in favoarea clujenilor. Totusi, evolutiile din ultimul timp au facut ca oltenii sa le ia fata.

Nu este însă și cazul celor de la Unibet, la care încă poți paria (la ora realizării acestui material) pe FCSB câștigă titlul în 2021 la o cotă 4.00 – care cu siguranță în următoarele ore va scădea.

Cum putem profita de această situație?

Well … nu e prima oară când „vânăm” o astfel de ofertă, așa că iată care este planul:

  1. Pariezi suma care ți-o permiți (nimic nu e sigur la pariuri, dar cred ca deja stii asta)
  2. Aștepți să se actualizeze cotele
  3. Dai Cash Out și ai câștigat (sau poți lăsa pariul și la anul iei 4 X suma mizată, dacă FCSB ia titlul – ceea cee este mai mult decât probabil)

Una peste alta, eu zic că nu o să mai vedeți curând cota 4.00 pentru pariul FCSB campionă în Liga I în 2021 (în condițiile în care CFR Cluj este clar în picaj, iar Craiova nu pare nici în acest an capabilă să țină ritmul până la final), așa că noi ne-am făcut datoria sa vă ținem la curent cu pariurile care merită încercate.

Reține:

  • Nimeni nu garantează că va scădea cotea și vei face profit
  • Nu stii ce e Cash Out? – Citește aici!
  • Pariază doar banii care ți-i permiți
  • Dacă nu te miști repede, nu mai găsești cota
  • Dacă nu ai cont la Unibet, deschide unul de pe bannerul de jos