FC Hermannstadt – FC ” U ” Cluj – Sa indeplinim misiunea de la Betano – de la Razvan

Baraj de Liga 1. Un oras intreg freamata. 25 de mii de spectatori. Nu, nu este vreun meci in care se joaca cu titlul pe masa, este un meci al Universitatii Cluj in fata celor de la FC Hermannstadt.

Rezultatul? 0-2. O echipa cinica a Sibiului avea sa dea lovitura pe Cluj Arena si sa infranga zeci de mii de piepturi ce bateau pentru Universitatea. Un sut perfect plasat si o eroare in defensiva in 120 de secunde. Asta a fost istoria meciului tur dintre Cluj si Sibiu.

Acum, la retur, Clujul va incerca imposibilul. Un imposibil datorita jocului prestat in tur. Pentru ca, de ce nu, rezultate intoarse s-au mai vazut in fotbal.

Avem o misiune la Betano.

Nu suna rau, nu-i asa? Ei bine, pentru aceasta misiune, am o recomandare.
Bineinteles, cititi, analizati, pariati responsabil doar daca credeti ca merita si maxim 10 % din banca.

Daca in tur cei de la Universitatea trebuiau efectiv sa rupa gazonul ala-n doua de dorinta de a castiga, azi clar nu mai au alta varianta. Trebuie sa atace.

Nu stiu cum s-a vazut de la TV, de la stadion s-a vazut o echipa solida a Sibiului, o echipa care stie sa stea in teren si care stia ca la un moment dat o sa aiba ocazii. Si semnale au fost inaintea golului de 0-1. DESTULE.

De fiecare data cand Univeristatea a pus presiune, au avut de castigat. Spunea Lobont ca nu poate fi suparat pe jucator pentru ca au respectat ce le-a zis. Nu contest, era superb sa nu iei gol acasa dar parca nici sa joci cu atatea pase-n spate.

Asadar, in acest meci, Universitatea are doar optiunea atacului. Cu jucatori experimentati, Clujul trebuie sa puna presiune inca din primul minut. Nu de putine ori am putut vedea un joc mai exact, mai combinativ al Universitatii in deplasare.

In tur, Universitatea avea sa aiba doar 3 cornere la capatul unui meci in care a jucat un fotbal fricos. Azi, cand trebuie sa atace, cand ar trebui sa demonstreze de ce poarta acel tricou, teoretic, presiunea ar trebui sa fie mai mare si cornerele sa fie mai multe de partea clujenilor.

Asadar, pentru a indeplini misiunea celor de la Betano, recomandarea mea este de peste 4.5 cornere pentru Universitatea la o cota de 2.25

Daca recomandarea va fi necastigatoare, tot primim 50 % inapoi sub forma de Full Bet conform misiunii.
Incredere : 6/10