Ponturi FCSB – Lazio – Europa League 15.02.2018 – Marius Girba

Ponturi FCSB – Lazio – Europa League 15.02.2018 – Marius Girba

Salutare prieteni, aici Marius Alexandru Girba. Pentru astazi o sa va propun cateva ponturi pentru meciul din Europa League a celor de la FCSB.

In aceasta seara se intalnesc 2 echipe foarte bune, Fcsb si Lazio. Meciul se joaca la Bucuresti pe National arena. Ne asteapta un meci interesant cu un stadion aproape plin si o atmosfera incendiara. Pentru acest meci echipa Lazio o sa joace cu rezervele, daca Nani si compania se pot numi rezerve. Prevad un meci inchis in care nici una dintre echipe sa nu riste si sa joace sa nu primeasca gol.

Italienii vor juca cu 3 fundasi, un sistem care in Romania doar Craiova il joaca si o face foarte bine. Dica o sa joace inchis si la asteptare si spera sa nu primeasca gol. Lazio spera sa marcheze dar nu vor forta si vor cauta un rezultat bun pentru retur. Totul sigur o sa se decida la retur si se vor multumi cu un punct.

Pentru acest meci va ofer 3 recomandari. Recomandarea principala: x Solist la o cota de 3.40 Recomandarea secundara: x pauza x final la o cota de 5.50. Recomandarea cu numarul 3: Scor exact 0-0 la o cota de 8.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here