FCSB vs Voluntari: Cota 40.00 pentru gazde in meciul cu ultima clasata

FCSB vs Voluntari: Cota 40.00

FCSB vs Voluntari: Cota 40.00 pentru gazde in meciul cu ultima clasata

Cum sa pui mana pe un bonus la pariuri de 200 RON

Ultima etapa din turul sezonului regulat al Ligii I o poate aduce pe FCSB inapoi in fotoliul de lider, pierdut in favoarea CFR-ului, dupa infrangerile suferite acasa, cu Chiajna, si in deplasare, la Craiova. Aflati sub presiune, elevii lui Nicolae Dica nu au voie sa rateze cele 3 puncte din meciul cu ,,lanterna rosie” FC Voluntari, puncte ce o pot duce pe locul 1 in cazul in care clujenii nu reusesc sa invinga pe terenul lui Sepsi.

Fiind aproape sigura, victoria stelistilor este cotata la pariuri cu doar 1.35, insa poti paria pe acest rezultat la cota 40.00, daca urmezi pasii de mai jos:

FCSB vs Voluntari: Cota 40.00 pentru gazde – Iata cum primesti cota marita:

  1. Deschide cont la casa de pariuri Betfair de pe acest link promotional, utilizand codul ZFBNGG (e selectat deja)
  2. Plaseaza 5 RON pe un prim pariu simplu, pre-meci, pe victoria FCSB
  3. Primesti cota 40.00 pentru cei 5 ron mizati

Detalii importante

Daca FCSB castiga, vei incasa 200 RON (aproximativ 7 lei cash din cota reala + 193 lei bonus din diferenta pana la cota speciala in 24 de ore). Bonusul este FREEBET – il pariezi o singura data pe cote de 1.20+ si primesti bani reali daca pariul plasat e ,,verde”. Vezi ca miza nu se inapoiaza, adica lucrurile stau asa: Sa zicem ca mizezi un Freebet de 100 de lei pe un pariu cu cota 2.oo. Daca pariul e castigator, vei primi doar profitul, 100 lei, nu 200 cum ar fi fost daca plasai pariul cu bani reali. (castig total 200 lei – valoarea freebetului 100 ron = profitul 100 ron).

Oferta nu se cumuleaza cu altele de bun venit!