Fenerbahce vs Galatasaray – Meciul zilei in Super Lig 06.02.2021

Meciul zilei Fenerbahce vs Galatasaray
Meciul zilei Fenerbahce vs Galatasaray

Fenerbahce vs Galatasaray – Meciul zilei in Super Lig 06.02.2021

Astazi de la ora 18:00 va avea loc super derby-ul Istanbulului in Super Lig. In cadrul etapei cu numarul 23 se vor infrunta Fenerbahce si Galatasaray.

Dupa observam si pe Betano, cotele celor doua formatii sunt foarte echilibrate in acest meci. Avem cote de 2.60, respectiv 2.65 pentru cele doua protagoniste in derby. Pe cand X-ul este cotat cu 3.25. De mentionat ca in ultimul meci direct, scorul a fost 0-0.

Prezentare cote Betano - Super Lig - Fenerbahce vs Galatasaray

Fenerbahce vs Galatasaray – Istanbul Derby!

Fenerbahce pleaca in acest derby din pozitia de lider in Super Lig. Trupa lui Erol Bulut a reusit o serie incredibila de victorii in campionat. Echipa nu a mai pierdut din luna decembria a anului trecut. Dupa acest meci a urmat 9 victorii in toate competitiile si un rezultat de egalitate.  Fenerbahce are avantajului terenului propriu, acolo unde au in acest moment 7 victorii consecutive in toate competitiile.

Echipa probabila Fenerbahce: Bayindir – Erkin, Aziz, Szalai, Sangare – Tufan, Sosa – Valencia, Yandas, Samuel – Thiam

Pe cealalta parte Galatasaray, se afla pe locul 3 in clasament, fiind la 3 lungimi de liderul Fenerbahce. Dupa infrangerea suferita in fata celor de la Besiktas, scor 2-0, echipa si-a revenit. A urmat 4 victorii consecutive, cea mai importanta in ultima etapa cu Basaksehir, scor 3-0. De mentionat ca trupa lui Fatih Terim se descurca binisor in meciurile din deplasare. Au reusit 7 victorii si 4 infrangeri in cele 11 etapa disputate pe teren strain.

Echipa probabila Galatasaray: Muslera – Saracchi, Marcao, Donk, Yedllin – Antalyali – Onyekuru, Etebo, Turan,  Kilinc – Babel

Meciuri directe: FENERBAHCE – GALATASARAY
27.09.20 SL Galatasaray Fenerbahce 0 : 0
23.02.20 SL Fenerbahce Galatasaray 1 : 3
28.09.19 SL Galatasaray Fenerbahce 0 : 0
14.04.19 SL Fenerbahce Galatasaray 1 : 1
02.11.18 SL Galatasaray Fenerbahce 2 : 2

 

Observam din meciurile directe ca am avut parte de confruntari foarte echilibrate. Insa cred ca astazi vom avea un meci cu totul diferit. Cele doua formatii au in componenta lotului jucatori spectaculosi in ofensiva ce pot face diferenta. Astazi efectiv ”arde Istanbulul” pentru ca in joc este fotoliul de lider.

PARIAZA ACUM SI INCASEAZA 500 RON BONUS>>>

Prezentare cote Betano - Meciul zilei din fotbal

Citeste si..

Cota 2 din fotbal 06.02.2021