FIBA 3X3 – Campionatul Mondial – 20.06.2019

In asteptarea meciului dintre Anglia si Romania, da, stiu, mai sunt inca 24 de ore dar parca timpul trece tot mai greu..

Avem azi baschet. Si nu orice fel de baschet ci o disciplina la care noi, Romania, am avut rezultate notabile de-a lungul timpului.

Vorbim de baschetul de baschetul 3 la 3, Bucurestiul fiind considerat o adevarata casa a acestei discipline.

Daca in meciul Romaniei o sa le tin doar pumnii fetelor azi in meciul cu Spania, desi pare tentanta cota aia de 2.05, parca n-as vrea sa fiu prea subiectiv..
..
trecem la masculin, la meciul dintre Mongolia si Puerto Rico.

Ei bine, Mongolia vine aici cu niste schimbari de lot. De altfel, aceste schimbari de lot s-ar parea ca au fost de bun augur si ieri au invins, surprinzator, Rusia. Davvasambuu este principalul om la care cei din Puerto Rico ar trebui sa aiba grija astazi.

Puerto Rico vine cu cea mai buna trupa aici : Matias, Clavell, Erazo, Martinez.

Au pierdut ieri cu Ucraina la capatul unui meci pe care, spun eu, ar cam fi trebuit sa-l castige.

Au experienta mai mare, au tot ce le trebuie sa castige aici. Da, Mongolia vine tare din spate si desi este inexistenta in baschetul 5 la 5, in baschetul 3 la 3 a crescut ENORM.

Oricum, cred ca Puerto Rico ar trebui sa fie o nuca prea tare pentru mongolezi, cel putin in momentul de fata.

Mongolezii joaca foarte mult pick and roll si pick and pop. Nu o sa-i vezi foarte mult sa joace fara blocajul omului secund, omului mare.

In schimb, la duelurile sub panou, cei din Puerto Rico le sunt superiori, i-am vazut in maii multe meciuri, se bat foarte, foarte bine acolo sub panou.

Aleg sa joc acest 1.50 la Superbet pentru ca, din cate am vazut, oferta pe Campionatul asta Mondial e chiar buna si e ce trebuie.

8/10