Finala Cupei Mondiale a generat pierderi de aproximativ 100 de milioane € caselor de pariuri din Rusia

Finala Cupei Mondiale a generat pierderi de aproximativ 100 de milioane €

Finala Cupei Mondiale a generat pierderi de aproximativ 100 de milioane € caselor de pariuri din Rusia

Ultimul act al Campionatului Mondial desfasurat in Rusia a insemnat pentru casele de pariuri o zi cat se poate de nefasta. Partida in urma careia Franta a devenit pentru a doua oara Campioana a Lumii s-a desfasurat conform celui mai probabil scenariu, fapt ce a adus castiguri serioase in conturile celor care au ales sa parieze pe acest eveniment, iar numarul acestora nu a fost deloc mic.

Conform unui articol apraut pe site-ul eegaming.org, Maxim Afanasyev, directorul general al celei mai prestigioase case de pariuri din Rusia, Trading BC “League of Stakes”, a declarat ca finala CM 2018 (Franta vs Croatia 4-2) a fost evenimentul care a generat cele mai mari pierderi popularului operator rus:

,,Am inregistrat pierderi record – de 3.5 ori mai mari decat cu ocazia finalei de Champions League. Au fost castigatoare toate cele mai populare pariuri plasate de clienti: victoria Frantei, victoria Frantei la handicap (-1.5), ambele echipe marcheza, gol in ambele reprize si, desigur, toate totalurile mai mult sau mai putin previzibile.’’

De asemenea, acesta a tinut sa evidentieze faptul ca finala CM 2018 a fost probabil cea mai neagra zi din intreaga industrie a gamblingului.

,,Pierderile inregistrate pe piata pariurilor din Rusia cu ocazia finalei se ridica la aproximativ 100 de milioane de euro, dupa estimarile mele.’’, a incheiat expertul ,,League of Stakes’’, prima casa de pariuri online licentiata in Rusia (2009).

5 pariuri pe Liga I iti aduc 100 RON Bonus!

Nu doar cele mai populare pariuri pe finala s-au dovedit a fi ,,verzi” la capatul celor 90 de minute de joc. Castigatori au fost si cei care au ales sa mizeze pe pariuri cu sanse mai mica de reusita, cum ar fi ,,penalty acordat”, ,,autogol” sau chiar ,,se apeleaza la arbitraj video”.

Iata cum au erau cotate principalele pariuri inainte de fluierul de start al partidei:

Victorie Franta – 2.15

Victorie Franta la handicap (-1.5) – 4.80

Ambele marcheaza – 2.40

Afla cum poti incasa unul din cele 100 de bonusuri saptamanale X 600 RON!