Finala din semifinale : Baschet 3×3 – 23.06.2019 – de la Razvan

Dupa ce ieri chiar nu intelesesem cota pe Serbia in partida cu Franta, partida castigata de altfel de sarbi fara mari probleme, 20-12, azi au un adevarat examen de ” capacitate ” impotriva solidei echipe letone.

Ambele echipe au pierdut un meci pana acum in acest turneu.

Letonia a pierdut in fata Poloniei, 15-13, o reprezentativa care a ajuns destul de departe pentru lotul pe care il au, fiind mai mult o nationala care sta intr-un singur om, in Hicks.

Serbia, vorbeam si ieri, dupa cooptarea lui Vasic, are putine probleme de ” chemistry “. Totusi, acestea nu s-au vazut ieri cand au dat efectiv de pamant cu Franta, desi au fost condusi la inceput la mai mult de 2 posesii.

Letonia i-a pus tot timpul probleme Serbiei. De altfel, sunt ultimele 2 campioane europene.
In 2017, Letonia avea sa treaca de Serbia in semifinale pentru ca mai apoi sa castige finala in fata Sloveniei.

In 2018, la Bucuresti, in finala, Serbia castiga cu 19-18 finala Campionatului European dupa ce a avut de 2 ori pe final sansa castigarii partidei in ultimele secunde

Krumins si Lasmanis conduc aceasta nationala. Da, bineinteles, Serbia ramane favorita. Insa, de-a lungul anilor, Letonia le-a pus probleme serioase sarbilor oriunde s-au intalnit.

Intr-un meci atat de echilibrat, am gasit o cota foarte buna la Superbet, parerea mea, care trebuie jucata indiferent ca va iesi sau nu, este un value destul de important.

7/10 pe Letonia + 3.5 la 1.90

Sursa foto : Fiba 3×3