Fortuna ofera 400 RON pentru a paria fara risc pe Cupa Mondiala

Cupa Mondiala este cu siguranta cel mai asteptat eveniment din lumea fotbalului, iar o data la patru ani intreaga planeta isi indreapta atentia catre competitia majora din fotbal, unde cei mai buni din lume isi masoara fortele. Ei bine, nici casele de pariuri nu au intarziat sa apara cu oferte care mai de care mai atractive. In cele ce urmeaza va prezentam noul BONUS oferit de Fortuna, in valoare de 400 RON.

Astfel, cei care nu au cont la Fortuna beneficiaza pe perioada Cupei Mondiale (pana pe 15 Iulie) de primul pariu fara risc, pana la 400 RON. Ce inseamna acest lucru? Puteti plasa orice bilet doriti, iar in cazul in care este pierdut vi se returneaza banii. Partea buna este ca daca biletul este castigatornu trebuie sa rulati banii pentru a efectua o retragere.

Va explicam mai jos pas cu pas cum obtineti acest pariu gratuit de 400 RON, alaturi de alte aspecte care probabil va intereseaza:

Cum obtin cei 400 RON?

  1. Inregistreaza la Fortuna pe linkul promotiei aici.
  2. Plaseaza orice pariu sau orice bilet doresti.
  3. Daca pariul este castigator, primesti banii CASH, fara a fi nevoie de rulaj pentru o retragere. Daca pariul este pierdut, ti se returneaza suma pariata, in limita a 400 RON sub forma de bonus.

[su_button url=”/fortuna400″ target=”blank” style=”soft” background=”#eddc00″ color=”#000000″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon_color=”#000000″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Vreau 400 RON[/su_button]