Fortuna sponsorizeaza Petrolul Ploiesti si Dunarea Calarasi

Fortuna sponsorizeaza Petrolul Ploiesti si Dunarea Calarasi

Unul dintre cei mai mari operatori de pariuri sportive din Europa Centrala si de Est, Fortuna se implica direct in dezvoltarea fotbalului, incheind parteneriate cu nationalele Romaniei, Poloniei si Slovaciei, cu cluburi de renume cum ar fi Legia Varsovia si Slavia Praga, dar si cu prima liga a Slovaciei, devenita Liga Fortuna.

Avand o prezenta impresionanta pe piata romaneasca prin cele 800 de agentii stradale si platforma online www.efortuna.ro, Fortuna a reusit sa dea doua lovituri de imagine in urma semnarii de contracte de colaborare cu unul dintre cluburile de traditie ale Romaniei, Petrolul Ploiesti, dar si cu unul dintre cluburile cu o frumoasa ascensiune, Dunarea Calarasi.

Fortuna sprijina Petrolul in tentativa de a promova in Liga 1

La inceputul lunii august, Fortuna Entertainement si Petrolul Ploiesti, club care activeaza in Liga a 2-a, au anuntat semnarea unui protocol de colaborare in baza caruia agentia de pariuri sprijina financiar clubul in tentativa sa de a reveni pe prima scena a fotbalului romanesc, beneficiind de expunerea garantata de traditia si ambitiile ploiestenilor.

,,Ne bucura faptul ca am reusit sa aducem alaturi de noi un partener important si serios precum Fortuna. Pornim impreuna la un drum care nu va fi usor, dar ne dorim sa le oferim suporterilor bucuria unei promovari, iar partenerilor nostri satisfactia de a fi alaturi de un brand sportiv care isi propune, intotdeauna, performanta” a declarat vicepresedintele ploiestenilor, Octavian Grigore.

,,Din dorinta de a oferi Mai Multe Victorii pentru Suporteri”, sprijinim fotbalul romanesc, pe verticala, de la ligiile inferioare, pana la echipa nationala. Cum fotbalul implica pasiune, incrancenare, dar si entertainment, pregatim multe surprize placute fanilor Petrolului si privim cu optimism spre un nou sezon, la finalul caruia sa ne bucuram impreuna” a sustinut si Radu Ciuperca, brand manager Fortuna pentru Romania.

Fortuna – sponsor secundar la Dunarea Calarasi

Proaspat promovat in prima liga, clubul de la Dunare da o lovitura de imagine asociindu-se cu sponsorul echipei nationale de fotbal. Colaborarea, incheiata la sfarsitul lunii august, se doreste a fi in beneficiul ambelor parti. Cei 120 000 de euro pe an cu care Fortuna va sprijini gruparea calaraseana vor face din casa de pariuri al doilea sponsor al clubului. Contractul este valabil pentru un an, cu posibilitatea de a fi prelungit, in conditiile in care operatorul, prin reprezentantul sau, Andrei Stan, si-a manifestat dorinta unei colaborari de durata:

,,Perioada contractului este de un an cu posibilitate de prelungire pentru inca unul . Compania Fortuna isi doreste sa devina activa si in comunitate. Adica vom incerca sa aducem proiecte de social. Vom discuta şi cu domnul presedinte si dacs gssim ceva in comun, nu vom fi doar cu numele aici. Vrem mai mult decat atat, bineinteles. In momentul asta vorbesc strict de Dunarea si de Calarasi. Ne dorim să intram mai mult in societate, in comunitate. Am discutat deja si cu domnul presedinte si  chiar ne dorim sa fim ceva mai activi………Noi, Fortuna Group, am urmarit parcursul celor de la Dunarea Calarasi si in sezonul trecut in Liga a 2-a, si daca ar fi fost si numai pentru suporterii de aici, Dunarea ar fi meritat sa vina in prima liga. Doar pentru suporteri.”

Deschide un cont la Fortuna si beneficiezi de unul dintre cele mai bune bonusuri de bun venit!