Franta-Australia – Pronsotic de la Alex Iacob

Ponturi fotbal - Franta - Australia - Campionatul Mondial - Grupa C - 16.06.2018

Franta-Australia – Pronsotic de la Alex Iacob

Franța joacă într-o grupa in care mai sunt 2 echipe din top 12 al clasamentului mondial FIFA, deci probabil nu va fi o grupa atat de usoara pentru ei. Cele mai grele meciuri din grupa vor fi cu Danemarca și Peru, dar primul meci al lor este astazi cu Australia, care este pe locul 36 în lume. Francezii și-au pierdut doar unul din ultimele 12 meciuri și a terminat grupa de calificări înaintea Suediei și Olandei. Franta are cea mai valoroaza echipa de la Campionatul Mondial ce valoreaza 1.2 miliarde de euro, o echipă plină de vedete care, dacă joacă la cel mai inalt nivel, pot fi printre starurile acestui turneu. Paul Pogba, Kylian Mbappe, Olivier Giroud și Antoine Greizmann vor face viața dificilă pentru multe echipe, mai ales australienilor cu care se confruntă in primul meci al grupei.

Australienii au avut un drum lung spre finala și au intrat intr-o grupa in care nu cred ca pot avea mari sperante la calificare. După ce au terminat pe locul trei în clasamentul lor, Australia a trebuit să joace două play-off-uri pentru a se califica la acest turneu. Au fost unele îmbunătățiri în ceea ce privește pregătirea lor pentru cest turneu, cu victorii asupra Cehei și Ungariei – deși a fost nevoie de un un autogol in ultimul minut pentru a câștiga împotriva maghiarilor – dar meciul cu Franta este cu totul la alt nivel.
Franța este conștientă că nu își pot permite nici un pas gresit în acest meci, de aceea victoria pare sa fie la îndemână, iar pronosticul oferit este 1 pauza 1 final la o cota de 1.75