Freebet 150/250 RON la Virtualele Betano

Freebet 150/250 RON la Virtualele Betano

Freebet 150/250 RON la Virtualele Betano

( Promotie valabila intre 05.05.2021 – 08.05.2021 )

Pariurile virtuale sunt un trend care creste tot mai mult in Romania. Atunci cand nu sunt meciuri foarte multe si vrei sa simti putin din andrenalina pe care ti-o poate oferi un fotbal virtual sau clasicele curse de caini pe care le urmaream cu totii prin agentii, Betano are solutia.

Aceasta solutie vine ” imbracata ” in Freebet-uri de 30/60 RON daca nu ai facut pana acum misiunea si de 150/250 RON daca ai facut-o cel putin o data.

Iata cat de simplu poti incasa DOUA FREEBET-URI cu misiunea pe virtuale

  1. Logheaza-te in contul tau Betano sau deschide unul chiar acum.
  2. Incepe misiunea.
  3. Plaseaza bilete conform misiunii si castiga freebet-urile de la Betano.

Freebet 150/250 RON la Virtualele Betano

Fii atent la urmatorii pasi inainte de a plasa biletele :

  • Trebuie sa te inscrii pentru promotie. Acceseaza Contul Meu – > Promotii – > Misiuni
  • Pentru a primi primul FREEBET trebuie sa plasezi doua bilete de minim 150 RON la o cota de 1.50. Odata stabilite selectiile, vei primi un Freebet de 150 RON. Acelasi algoritm se aplica si pentru upgrade-ul misiunii, cel de 250 RON.
  • ATENTIE ! Pentru a participa la upgrade-ul misiunii, dupa ce indeplinesti prima, sa NU uiti sa dai din nou pe ” Incepe Misiunea “.
  • Incaseaza Freebet de 150/250 RON la virtualele Betano.
  • Freebet-urile se pot plasa doar in sectiunea Virtuale de pe site.

Interesant este ca in sectiunea fotbal a site-ului avem parte de echipe din campionatul Romaniei cu numele lor real si altele care doar pot face trecerea catre echipa din realitate.

Astfel, partenerii Betano, FCSB si CS Universitatea Craiova sunt trecute cu numele lor din realitate in timp ce echipe precum CFR Cluj sau Viitorul Constanta sunt trecute in lista de pariere ca si ” Feroviarii ” sau ” Marinarii ”.

Totusi, in final, am o nelamurire. Daca la echipele mentionate mai sus putem face trecerea catre cele reale, totusi, echipa ” Dracii ” din sectiunea de fotbal virtual a celor de la Betano, pe campionatul Romaniei, cu cine are legatura? 😀

Pariaza acum si incaseaza Freebet-urile !